Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

6.10.7. Varemerker

imageimage

Apple, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Bruk av Apple CarPlay-logoen betyr at bilens brukergrensesnitt tilfredsstiller Apples ytelsesstandarder. Apple er ikke ansvarlig for hvordan denne bilen fungerer, eller for at den samsvarer med sikkerhets- og reguleringsstandarder. Merk at bruk av dette produktet sammen med en iPhone eller iPod kan påvirke trådløsytelsen.

image

Bluetooth® er et varemerke som eies av Bluetooth SIG, Inc. og lisensiert til Robert Bosch GmbH.

image

Teknologi for gjenkjenning av musikk og relaterte data levert av Gracenote®. Gracenote er industristandarden innenfor teknologi for gjenkjenning av musikk og relaterte data. For mer informasjon, se www.gracenote.com. Musikkrelaterte data fra Gracenote, Inc., copyright © 2000 til nå Gracenote. Gracenote Software, copyright © 2000 til nå Gracenote.

Ett eller flere patenter eid av Gracenote gjelder for dette produktet og tjenesten. Se Gracenote-nettstedet for en uuttømmende liste over aktuelle Gracenote-patenter. Gracenote, Gracenote-logoen og logoen er enten et registrert varemerke eller et varemerke som tilhører Gracenote, Inc. i USA og/eller andre land.

App Store

Apple og Apple-logoen er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke som tilhører Apple Inc.

Siri

Siri er et registrert varemerke for Apple Inc., registrert i U.S.A og andre land.

Google / Android / Google Play / Android Auto

Google, Android, Google Play, Android Auto og andre merker er varemerker tilhørende Google LLC.

Overordnet emne: