*Personbil: Veil. pris inkl. mva. levert Gol (inkl. leveringsomk. med kr 9 900)

[1] Seter i delskinn/del-PVC

[2] ProPilot er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

[3] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[4] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[5] Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).

[6] e-POWER blir tilgjengelig i 2022

[7] Kunder må ha en Amazon®/ Google™-konto for å bruke denne funksjonen

[8] Head-up-enheten er en praktisk funksjon som viser viktig informasjon i frontruten, slik at du har dem i synsfeltet samtidig som du kan holde full oppmerksomhet på veien.

[9]  Apple CarPlay® er varemerke tilhørende Apple Inc. og kan være utilgjengelig i enkelte områder. For årsaker utenfor Nissan's kontroll, kan Apple CarPlay® være utilgjengelig i enkelte land, eller mangle visse elementer. Nissan er ikke ansvarlig for utilgjengelighet eller manglende elementer av Apple CarPlay® i din bil.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud.