Nissan LCV-HUB: LCV-SERIEN

ET KOMMERSIELT KJØRETØY FRA NISSAN SOM PASSER ALLE

VAREBILER OG NYTTEKJØRETØY


[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår knyttet til Nissans teknologier, tar du kontakt med din Nissan-forhandler [1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[2]Nye Nissan Townstar Electric lanseres i 2022

[3] 5 års / 160 000 km (det som inntreffer først) fabrikantgaranti for LCV-utvalget (med unntak av e-TOWNSTAR og EV-systemets deler som har en fabrikantgaranti på 5 år / 100 000 km og resten av kjøretøyet som har en fabrikantgaranti på 5 år / 100 000 km)
Ubegrenset kjørelengde for lakk, genuine Nissan-deler deler og tilbehør, veihjelp og rustgarantier.
For mer informasjon, se Nissans garantihefte.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).