Nye Nissan ARIYA med e-4ORCE AWD

Et nytt nivå av elektrisk kjøreopplevelse.

2WD fra 389 700 kr[*]<br> 4WD fra 497 600 kr[*]

Nissan ARIYA sett forfra på en snødekt motorvei

YTELSE

En fascinerende bil

Med helt unik e-4ORCE AWD-teknologi, leverer Nissan ARIYA den perfekte balansen mellom kraft og uovertruffen kontroll under alle forhold. Start med øyeblikkelig dreiemoment på alle fire hjulene. Ha godt veigrep i terreng uansett vær. Ta svingene med presis kontroll. Og nyt hvert minutt av en behagelig kjøretur.

Nissan ARIYA sett ovenfra i svinger i et naturskjønt miljø

REKKEVIDDE OG LADING

Vær først ute

Utforsk så mye du vil. Med en rekkevidde på opptil 536 km er det ingenting som holder deg tilbake. Valget mellom to batterier og to- eller firehjulsdrift gir deg rekkevidden du ønsker. Har du det travelt? Hurtiglading gir deg opptil 300 km på ca. 40 minutter. (1) (2)

FØRERASSISTANSE OG SIKKERHET

Høyteknologisk og mer kontroll

Føl deg tryggere. Førerassistanse-teknologier gir deg forskjellige nivåer av kontroll. Kjøring på motorveien? Trang plass? Din Nissan ARIYA gir deg en hjelpende hånd. (4)

1/2 Nissan Ariya ProPILOT Assist Navi-link

Nissan ARIYA har ProPILOT Assist-teknologier er utviklet for å gjøre turen tryggere, enklere, morsommere og mer komfortabel ... uten å redusere kjøregleden. (5)

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park

Bare trykk og hold ProPILOT Park-knappen inne. Følg med mens din Nissan ARIYA manøvrerer seg elegant inn på plassen du har valgt. (5)

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 Nissan Ariya head-up-display

Oversikt over viktig informasjon rett foran deg. Se bilens hastighet, navigasjonsinformasjon og status for ProPILOT Assist, i frontruten.(5) Her er det ingen glassplate som stikker opp fra dashbordet!

Nissan Ariya Head-up Display

DESIGN

Nissan ARIYA forandring i horisonten

Nissan ARIYA er det spennende uttrykket for Nissans nye visjon. En enkelt horisontlinje erstatter uklare konturer. Nye tynne LED-frontlys lyser om natten og forsvinner igjen om dagen. Innvendig sørger et flatt gulv for en romslig lounge-aktig følelse som ønsker alle velkommen.

TILKOBLING

Hold kontakt med et ord eller et trykk

Kommuniser med din Nissan ARIYA på nye måter. Benytt deg av nye tilkoblingsmuligheter og få mest mulig ut av denne fantastiske bilen.

1/2 VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT I BILEN

Bruk talestyring i bilen ved hjelp av Nissan talestyring. Bare si «Hei Nissan» og be for eksempel om et interessepunkt.

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 NISSANCONNECT SERVICES-APPEN (8)

Finn bilen din, få informasjon om reisemål og mer til med din Nissan ARIYA – ved hjelp av et par tastetrykk.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

VERSJONER & UTSTYR

Velg en Nissan ARIYA som passer din verden

Enten du er ute etter ekstra ytelse, spennende opplevelser eller lang rekkevidde, er det en Nissan ARIYA som vil appellere til deg.

1/2 ARIYA 63 kWt ADVANCE

Nestegenerasjons teknologi for daglig pendling og familieutflukter.

Nissan ARIYA grille with illuminated badge

1/2 ARIYA 87 kWt EVOLVE

Lengre rekkevidde når du skal langt avgårde.

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA 87 kWt e-4ORCE EVOLVE

Kraft, 4X4, ytelse og rekkevidde – når du vil ha alt.

Nissan ARIYA center console detail

SAMMENLIGN VERSJONER

Finn ut hvilken versjon som passer best for deg

Klikk her for å sammenligne de ulike versjonene og finne den som passer deg best.

1/2

Bygg din perfekte Nissan ARIYA

Sett sammen det beste alternativet blant ulike karosserifarger og modeller.

Nissan Ariya Packshot
Nissan Ariya accessories

TILBEHØR

Tilpass Nissan ARIYA til livsstilen din

Få mest ut av livet med Nissan ARIYA. Gjør hverdagen bedre med omtenksomt utformet tilbehør som er spesialdesignet for Nissan ARIYA. Beskytt din Nissan ARIYA, gjør den enda mer allsidig og gi den en siste finpuss slik at den blir perfekt for deg.

DE SENESTE TILBUD

Se de seneste tilbud

Med flere finansieringstilbud kan du bli Nissan-eier for midre enn du tror.

1/2

Nissan Offers

Vanlige spørsmål

arrow-icon
SE ALLE

*Personbil: Veil. pris inkl. mva. levert Gol (inkl. leveringsomk. med kr 9 900). 25 % mva beregnes av bilprisen med tilvalg som overstiger 500 000 kr. (Engangsavgift og vrakpant regnes ikke med i mva-grunnlaget). Vennligst kontakt din Nissan-forhandler for fullstendige prisopplysninger på bilen.

[1] WLTP-syklus i påvente av offisiell typegodkjenning 

[2] Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av de ulike typene kjøretøy. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Valgfritt tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null CO2 utslipp under kjøring (ved bruk av energi fra fornybare kilder).

[4] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no

[5] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

[6] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[7] Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi.

[8] Tilkobling av en smarttelefon for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[9] Informasjonen er basert på interne testdata. Den er antydende og referer ikke til en bestemt bil. Den utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, m.m. Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg retten til å endre kalkulatoren når som helst.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.