Nissan ARIYA

DEFA hjemmelader eller 3 års serviceavtale inkludert

2WD fra 351 300 kr[*]<br> 4WD fra 459 300 kr[*]

Startpris[*]

351 300 kr

Velg din ARIYA

DESIGN

Nissan ARIYA forandring i horisonten

Nissan ARIYA er det spennende uttrykket for Nissans nye visjon. Nye tynne LED-frontlys lyser om natten og blir svakere om dagen. Innvendig sørger et flatt gulv for en romslig lounge-aktig følelse som ønsker alle velkommen.

MÅL

Nissan ARIYA– mål

Med en bred kupé og et salonglignende interiør vil du føle deg avslappet og komfortabel under hele turen i din Nissan ARIYA.

1/2 Totale mål

A-Total høyde: 1 650 mm<br> B-Total lengde: 4 595 mm<br> C-Total bredde: 1 850 mm (uten speil)

Nissan Ariya vinkel forfra

1/2 Bagasjeromskapasitet

A-Bagasjeromskapasitet, opptil 468 l maks. unntatt bagasjesystemer<br> B- Opptil 1 350 l maks. med nedfellbare seter

Nissan Ariya-struktur, beskrivelse

1/2 Bagasjeromsplass

A - Bagasjeromsplass maks. lengde (med nedfellt bakseterygg): 1 702 mm<br> B - Bagasjeromsplass maks. bredde: 1 389 mm

Nissan Ariya vinkel bakfra
Nissan ARIYA sett forfra på en snødekt motorvei

YTELSE

En fascinerende bil

Med helt unik e-4ORCE 4WD-teknologi, leverer Nissan ARIYA den perfekte balansen mellom kraft og uovertruffen kontroll under alle forhold. Starter med øyeblikkelig dreiemoment på alle fire hjulene. Har et fantastisk godt veigrep i terreng uansett vær. Tar svingene med presis kontroll. Og du kan nyte hvert minutt av en behagelig kjøretur.

Nissan ARIYA sett ovenfra i svinger i et naturskjønt miljø

REKKEVIDDE OG LADING

Vær først ute

Vi har bilen du trenger. Velg mellom 63 kWt og 87 kWt batterier, vi har også 87 kWt e-4ORCE versjoner, du vil alltid finne en ARIYA som passer deg med rekkevidder opptil 536 km. Har du hastverk? Hurtiglading tilbyr opptil 300 km på omtrent 40 min. (1) (2)

Elbil forbrukskalkulator

Her får du vite hva en elbil koster i drift sammenlignet med fossile biler. Vil hjelper deg med å beregne rekkevidder og kostnader avhengig av strøm- og drivstoffpriser lokalt der du bor.

  • REKKEVIDDE
  • Kalkulator for drivstoffbesparelse
Hvor langt kan du kjøre?
Nissan ARIYA
624 Km
Estimert rekkevidde for en enkel full lading med disse forholdene
707 Km
Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av biler. Informasjonen refererer ikke til en bestemt bil og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene som vises er kun til sammenligning. Kun tall fra biler som er testet med de samme tekniske prosedyrene kan sammenlignes. Det elektriske området som vises ble oppnådd ved hjelp av den nye WLTP-testprosedyren. Tallene er basert på et fulladet batteri. De faktiske kjøreresultatene kan variere avhengig av faktorer som startladning, tilbehør som er montert etter registrering, værforhold, kjørestil samt antall passasjerer og bagasje.
Billast
Gjennomsnittlig hastighet
30 km/t eller kjøremodusen «City» gjenspeiler den typiske kjøreatferden i storbyer, med gjennomsnittshastigheter på opptil 30 km/t og hyppige stopp eller forsinkelser.
Økomodus
Utetemperatur
20 °C
Klimakontroll

Forhold som hastighet, kjørevaner, bilens vekt, bruk av klimaanlegg på varm eller kald temperatur og topografien på stedet du kjører har direkte innvirkning på bilens rekkevidde.

Hva er dine potensielle besparelser på bensin?
Nissan ARIYA
kr25 977
Årlige besparelser
kr2 165
Månedlige besparelser
kr2,16
Ukentlige besparelser Km
Årlig kjørelengde
12000.0 Km

Elbil (EV)

kr1 023
Årlig kostnad

Beregn EV-kostnad

Elektrisitetskostnad
kr1.5 /kWt
Energiforbruk
17.6 kWt/100 km

Bensin-/dieselmotor

kr27 000
Årlig kostnad

Beregn bensinkostnad

Bensinkostnader
kr22.5 /l
Bensinforbruk
10.0 l/ 100 km

Å lade din Nissan ARIYA fullstendig koster bare noen pund, enten det er hjemme eller når du er på farten. Sammenlign det med prisen på en full tank med bensin, og det fremgår ganske klart hva du sparer.

De indikerte dataene er basert på interne testdata. Informasjonen som oppgis er indikativ og refererer ikke til noen spesifikk bil. Informasjonen er ikke del av det kommersielle tilbudet. Tallene kan variere basert på et antall faktorer, som for eksempel følgende: valgfritt utstyr, batteritilstand, klimakontroll, vedlikehold av bilen, kjørestil og andre ikke-tekniske faktorer (værforhold, kjørestrekning, topografi osv.). Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg uttrykkelig retten til å endre kalkulatoren når som helst. ** Føreren er ansvarlig for å kjøre sikkert, ha kontroll over fartsgrenser og observere trafikkregler til enhver tid.

FØRERASSISTANSE OG SIKKERHET

Høyteknologisk og mer kontroll

Føl deg tryggere. Førerassistanse-teknologier gir deg forskjellige nivåer av kontroll. Kjøring på motorveien? Trang plass? Din Nissan ARIYA gir deg en hjelpende hånd. (4)

1/2 Nissan ARIYA ProPILOT Assist Navi-link

Nissan ARIYA har ProPILOT Assist-teknologier som er utviklet for å gjøre turen tryggere, enklere, morsommere og mer komfortabel ... uten å redusere kjøregleden. (5)

Nissan ARIYA ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park

Bare trykk og hold ProPILOT Park-knappen inne. Følg med mens din Nissan ARIYA manøvrerer seg elegant inn på plassen du har valgt. (5)

Nissan ARIYA ProPilot park

1/2 Nissan ARIYA head-up-display

Oversikt over viktig informasjon rett foran deg. Se bilens hastighet, navigasjonsinformasjon og status for ProPILOT Assist, i frontruten.(5) Her er det ingen glassplate som stikker opp fra dashbordet!

Nissan ARIYA Head-up Display

TILKOBLING

Hold kontakt med et ord eller et trykk

Kommuniser med din Nissan ARIYA på nye måter. Benytt deg av nye tilkoblingsmuligheter og få mest mulig ut av denne fantastiske bilen.

1/2 VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT I BILEN

Bruk talestyring i bilen ved hjelp av Nissan talestyring. Bare si «Hei Nissan» og be for eksempel om et interessepunkt.

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 NISSANCONNECT SERVICES-APPEN (8)

Finn bilen din, få informasjon om reisemål og mer til med din Nissan ARIYA – ved hjelp av et par tastetrykk.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

Bygg din perfekte Nissan ARIYA

Sett sammen det beste alternativet blant ulike karosserifarger og modeller.

Nissan Ariya Packshot
Nissan Ariya accessories

TILBEHØR

Tilpass Nissan ARIYA til livsstilen din

Få mest ut av livet med Nissan ARIYA. Gjør hverdagen bedre med omtenksomt utformet tilbehør som er spesialdesignet for Nissan ARIYA. Beskytt din Nissan ARIYA, gjør den enda mer allsidig og gi den en siste finpuss slik at den blir perfekt for deg.

DE SENESTE TILBUD

Se de seneste tilbud

Med flere finansieringstilbud kan du bli Nissan-eier for midre enn du tror.

1/2

Nissan Offers

Vanlige spørsmål

arrow-icon
SE ALLE

*Personbil: Veil. pris inkl. mva. levert Gol (inkl. leveringsomk. med kr. 10 800 (+ mva)). 25 % mva beregnes av bilprisen med tilvalg som overstiger 500 000 kr. (Engangsavgift og vrakpant regnes ikke med i mva-grunnlaget). Vennligst kontakt din Nissan-forhandler for fullstendige prisopplysninger på bilen.

[1] WLTP-syklus  

[2] Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av de ulike typene kjøretøy. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Valgfritt tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null CO2 utslipp under kjøring (ved bruk av energi fra fornybare kilder).

[4] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no

[5] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

[6] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en mobil med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[7] Tilkobling av en mobil for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[8] Informasjonen er basert på interne testdata. Den er antydende og referer ikke til en bestemt bil. Den utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, m.m. Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg retten til å endre kalkulatoren når som helst.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.