Vanlige spørsmål om Nissan ARIYA

Filtrer etter
Filtrer etter

[1] WLTP-syklus 

[2] Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av de ulike typene kjøretøy. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Valgfritt tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-utslipp og strømforbruk avhengig av land.
Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.

[4] Informasjonen er basert på interne testdata. Den er antydende og referer ikke til en bestemt bil. Den utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, m.m. Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg retten til å endre kalkulatoren når som helst.

[5] Alle oppgitte priser er produsentens anbefalte utsalgspris. Prisene inkluderer 25 % moms, 12 måneders veiavgift og første registreringsavgift. Prisene inkluderer ikke kostnadene for valgfri lakk. Prisene kan endres.

[6] Tallene som er oppgitt er for batterier på 63 kWt og 87 kWt (Nissan ARIYA). Ladetiden avhenger av ladeforholdene, inkludert ladertype og -tilstand, batteritemperatur og omgivelsestemperaturen på bruksstedet. Nissan ARIYA er utstyrt med CCS-kontakt for hurtiglading. Angitt hurtigladetid er oppgitt ved bruk av en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er utviklet for å støtte de fleste typer kjøreturer i dagliglivet, og er utstyrt med sikringstiltak for å beskytte batteriet under gjentatt hurtiglading på kort tid. Ladetiden ved gjentatte hurtigladinger kan øke hvis batteritemperaturen aktiverer teknologien som beskytter batteriet.

[7] Funksjonens reaksjonsfølsomhet og bruk kan påvirkes når bilen mottar et dårlig signal. For optimal bruk må du sørge for at bilen er i et område med god nettverksdekning.

[8] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[9] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[10] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «øynene på veien / hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. ProPILOT Assist er kun tilgjengelig for modeller med automatgir.

[11] Tilkobling av en smarttelefon for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[12] Noen deler av læret kan inneholde kunstlær. Blått er kun tilgjengelig ved valg av nappalær.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.

Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).