(1) Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til en bestemt bil og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene.  Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).  

(2) Må tilpasses i henhold til markedsspesifikasjoner  Strømforbruk (Wt/km): blandet 180–206, CO2-utslipp blandet (g/km): 0. Null CO2-utslipp under kjøring.

(3) Funksjonene vil være tilgjengelige på den helt nye utgaven av Townstar Electric som lanseres i september 2022.

(4) Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner.   Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/.

(5) ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler.  ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.  
(6) Funksjonene er kun tilgjengelig for LHD.

(7) Apple CarPlay og Android Auto kan benyttes gratis, avhengig av modell og/eller versjon. For mer informasjon kontakter du din Nissan-forhandler eller (phone number/e-mail address). 

(8) CO2-utslipp og strømforbruk avhenger av land. 

(9) Tilbehøret som vises er kun standard og/eller valgfritt på utvalgte modeller. Ytterligere kostnader kan tilkomme.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en bestemt modell, type eller et tilbud. Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).