JEG ØNSKER Å AVTALE EN PRØVEKJØRING

Din valgte forhandler

No dealer selected
 

FINN EN FORHANDLER

Alle forhandlere på listen vår

Dette er alle %number% forhandlere i Norge

Hvordan vi bruker personopplysninger


Vi kan bruke personopplysningene dine til å kontakte deg fra tid til annen med markedsføringsinformasjon om våre produkter og tjenester, gjennomføre kundetilfredshetsundersøkelser og måle salgs- og annonseresultatene våre.

I tilfeller der du har gitt oss ditt samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon via e-post, kan vi også behandle personopplysningene dine for å vise deg personlig tilpassede annonser.
Dette omfatter blant annet:
• samle inn og analysere personopplysningene du har oppgitt til oss for å bygge interne profiler om dine interesser og preferanser og lagre dem i databasen vår,
• samle inn og analysere personopplysninger fra våre forretningspartnere, som Google, for å berike profilene dine (f.eks. aldersgruppe, grønn profil osv.), sende eller vise deg relevante og personlig tilpassede nettannonser i sosiale medier (f.eks. Facebook eller Instagram) basert på dine profiler og til potensielle kunder med lignende profiler (speilpublikum).

Dine rettigheter
Du har ulike rettigheter i forbindelse med personopplysningene dine som angitt i vår personvernerklæring (https://www.nissan.no/gdpr.html), i tillegg til din skjønnsmessige rett til å protestere mot direkte markedsføring når som helst som nevnt ovenfor. Du kan når som helst utøve disse rettighetene ved å kontakte oss via vårt personopplysningsskjema (https://www.nissan.no/kundeservice/kontakt-oss/foresporsel-om-personopplysninger.html).

Vi vil gjerne holde deg oppdatert om våre nyeste produkter, tjenester, kampanjer og tilbud. Vi verdsetter personvernet ditt og vil derfor innhente samtykke fra deg.

Jeg vil gjerne motta markedsføringskommunikasjon fra Nissan Nordic Europe Oy og Nissan Automotive Europe S.A.S via (kryss av i de relevante boksene, flere alternativer kan velges):

Du kan endre dine preferanser eller slutte å motta markedsføringskommunikasjon når som helst via avmeldingslenken i kommunikasjonen som sendes til deg eller ved å besøke ditt kontaktpreferansesenter (tilgjengelig senere i 2024) eller ved å kontakte vårt kontaktsenter (66 98 39 27 eller https://www.nissan.no/kundeservice/kontakt-oss.html).

Les mer om hvordan vi bruker personopplysninger i vår personvernerklæring (https://www.nissan.no/gdpr.html).

* Obligatorisk felt