Nissan INTERSTAR – brosjyreomslag

Nissan Interstar

På lag med Nissan All-Stars

Startpris[*]

464 958 kr

TEKNISK INFORMASJON

Velg størrelse

Hver virksomhet har sine egne spesifikke behov. Nissan Interstar har derfor et stort utvalg av akselavstander, nyttelast og karosseristørrelser slik at du finner det som passer deg perfekt.

1/2 Varebil og understell

Tilgjengelig i flere akselavstander, med opptil fire lengdealternativer og flere karosseristiler, inkludert varebil, lastebil med tipp, kassebil og mer.

Nissan Interstar – illustrasjon av varebil og understell

1/2 Mål (4)

Få plass til alt. Nye Nissan Interstars lastelengde er fra 2,53 til 4,38 meter, avhengig av hvilket understell som er valgt.

Nissan Interstar – illustrasjon av varebil og understell

1/2 Nyttelast

Robust. Nye Nissan Interstar kan transportere opptil 1 587 kg.

Nissan Interstar – illustrasjon av lastebilførerhus sett bakfra Forhjulsdrift

1/2 Lastevolum

Nye Nissan Interstar har et lasterom på 8 m3 til 14,8 m3, og plass til opptil 5 europaller.

Nissan Interstar – dimensjoner på varebil med bakhjulsdrift
Nissan INTERSTAR: 4 MY21 Nissan Interstar – ombygging sett bakfra

OMBYGGING

Skreddersydd for oppgaven

Nye Nissan Interstar har et av de bredeste målene i sin klasse og byr på flere ombyggingsmuligheter for å dekke behovene til virksomheten din. Velg mellom ferdige Nissan-ombygginger eller flere skreddersydde ombygginger fra en av Nissans sertifiserte karosseribyggere. (3) (4)

Nissan INTERSTAR: Dashbord foran innvendig

ALLSIDIG OG PRAKTISK

Et kontor på veien

I tillegg til et stort, allsidig lasteområde, har nye Nissan Interstar en romslig, praktisk og tilkoblet kupé som blir kontoret ditt når du er underveis. Så du kan holde oversikten over hele virksomheten din uansett hvor du drar.

Nissan INTERSTAR – kjørende

MOTORER

Din kraftfulle partner

Kraftigere og mer effektiv. Nye Nissan Interstar er tilgjengelig med et utvalg av dCi-motorer som produserer mellom 150 hk og 180 hk for trygghet i enhver kjøresituasjon. Alle motorer er i samsvar med de nyeste utslippsstandardene (EURO 6D-Full eller EUROVIe).

TEKNOLOGI

Et ekstra sett med øyne

På veien eller på arbeidsplassen er god sikt helt avgjørende. Nye Nissan Interstar går et skritt videre, med assistanse- og sikkerhetsteknologi som viser det som er rundt deg, varsler deg om farer og til og med hjelper deg med å unngå dem.

1/2 RYGGEKAMERA OG -SKJERM

Gjør det enklere å rygge. Ryggekameraet gir deg god oversikt over hva som er bak deg og viser det bekvemt i bakspeilet. (1)

Nissan INTERSTAR – 7" BERØRINGSSKJERM

1/2 BLINDSONESPEIL

Vidvinkelspeilet som er montert på solskjermen på passasjersiden mer enn dobler vinkelen du kan se på høyre side av bilen. Dette fører til tryggere rygging – og reduserer blindsoner.

Nissan INTERSTAR: Utsnittsbilde av blindsonespeil

1/2 FILSKIFTEVARSLING

Behold konsentrasjonen. Hvis det er fare for at bilen utilsiktet forlater filen, varsler systemet deg både med lyd og visuelt. (1)

Nissan INTERSTAR – illustrasjon av filskiftevarsling

1/2 ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM

Sikrere og tryggere håndtering. Det elektroniske stabilitetsprogrammet stabiliserer bilen automatisk når du bremser, øker farten og svinger.

Nissan INTERSTAR – illustrasjon av elektronisk stabilitetsprogram

TILBEHØR

Finpuss

Fra setetrekk i kunstskinn, beskyttende matter og skvettlapper til nyttige tilbehør som en stige, et tilhengerfeste eller et takstativ og en løpebro – ORIGINALT TILBEHØR FRA NISSAN gjør hverdagen tryggere og enklere. [*]

1/2 LASTESTATIV (3)

Ta med deg lengre laster eller øk lastekapasiteten enda mer.

Utsnittsbilde av taklastestativ

1/2 AVTAGBART TILHENGERFESTE

Benytt deg av et tilhengerfeste når det er behov for det og fjern det fra din Nissan Interstar når det ikke er behov for det.

Utsnittsbilde av koblingsstang med dobbeltfunksjon

1/2 Setetrekk

Sett deg inn og gå ut av setet vel vitende om at det er beskyttet. Slitesterke setetrekk sørger for at setene ikke får flekker og skader.

Utsnittsbilde av setetrekk

1/2 Skvettlapper

Hold utsiden av din nye Nissan Interstar ren lenger, med skvettlapper som reduserer vann- og gjørmesprut når du er på arbeidsplassen eller ute og kjører.

Utsnittsbilde av skvettlapper

NISSAN FINANSIERING

En plan som passer ethvert budsjett

Uansett hvor stort budsjett du har, kan NISSAN FINANCE gi deg råd om en rekke finansieringspakker slik at du finner den som passer best for deg og din virksomhet.

1/2

Livsstil med smilende sjåfør

TA VIRKSOMHETEN DIN LENGER

Nye Nissan Interstar

Den nye Nissan Interstar tar virksomheten din til et helt nytt nivå, med en oppgradert, effektivisert design og valget mellom 100 % elektrisk eller en effektiv dieselmotor, og tilgjengelig i et bredt utvalg av karosserityper og drivlinjer for å passe dine virksomhetsbehov.

1/2

En stor, hvit Interstar-varebil sett forfra.
LCV-serien Primastar, Townstar og Townstar EV

NYTTEKJØRETØY OG VAREBILER

En Nissan-varebil for alle

Med sine fleksible lasterom, lave driftskostnader, robuste design og smarte assistanseteknologi, vil du finne en Nissan-varebil som passer deg uansett hvilke behov virksomheten din har.

DE SENESTE TILBUD

Se de seneste tilbud

1/2

Nissan Offers

Ta det neste steget

[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. Funksjoner er avhengig av komponenttilgang. Vennligst sjekk med din lokale forhandler. For informasjon om betingelser og vilkår for Nissans teknologier, ta kontakt med din Nissan-forhandler eller på www.nissan.no

[2] Tilkobling av en mobil for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[3] Mannskapsbil og kombi vil ikke være tilgjengelig fra 1. juli 2022.

[4] Double cab/double tipper er avhengig av produkttilgang. Vennligst kontakt din lokale forhandler.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).