[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. Funksjoner er avhengig av komponenttilgang. Vennligst sjekk med din lokale forhandler. For informasjon om betingelser og vilkår for Nissans teknologier, ta kontakt med din Nissan-forhandler eller på www.nissan.no

[2] Tilkobling av en mobil for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[3] Mannskapsbil og kombi vil ikke være tilgjengelig fra 1. juli 2022.

[4] Double cab/double tipper er avhengig av produkttilgang. Vennligst kontakt din lokale forhandler.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).