Corporate sales

NISSAN OG FIRMABILER

LØSNINGER TILPASSET DINE

FORRETNINGSBEHOVLØSNINGER TILPASSET DINE

FORRETNINGSBEHOVLØSNINGER TILPASSET DINE

FORRETNINGSBEHOVHos Nissan er vi forpliktet til å holde virksomheten din på veien ved å tilby løsninger som er tilpasset dine firmabilbehov. Med Nissans brede utvalg av personbiler, elbiler og nyttekjøretøy, står våre flåtespesialister klare til å utforme den perfekte løsningen for deg og forretningssuksessen din.

corporate sales

SNAKK MED VÅRE FLÅTESPESIALISTER

Våre eksperter hjelper deg med å velge en bilpark og finansieringsløsning som er tilpasset dine spesifikke behov.

TA KONTAKT MED VÅRE FLÅTESPESIALISTER

BISTAND FOR FREMTIDIG SUKSESS

Nissans flåtenettverk er strategisk plassert over hele landet, og våre lokale erfarne flåtespesialister står klare til å gi deg hjelpen du trenger. Dette inkluderer ekspertråd om valg av riktig kjøretøy, utstyr, tjenester og finansiering tilpasset dine forretningsbehov, og fungerer som en totalleverandør for alle fremtidige firmabilbehov.

NISSAN FINANSIERING

Enten det er snakk om en leiekontrakt, avbetalingskjøp, leasing eller finansiell leasing, vil vi finne den beste løsningen tilpasset dine behov.

NISSAN TILBEHØR

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør og tilbehørspakker til attraktive priser, slik at firmabilen er perfekt tilpasset dine forretningsbehov.

SERVICE OG REPARASJON

Nissan-forhandlere er forpliktet til å holde bilene dine på veien og i arbeid.

NISSAN GARANTI

Våre garantier sikrer at en autorisert forhandler kostnadsfritt reparerer eller erstatter eventuelle defekte deler som dekkes av garantien innenfor den angitte tidsperioden eller kjørelengden.

VEIHJELP

Nissans europeiske veihjelp dekker en rekke tjenester, slik at du alltid er mobil.