Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

6.2. Ryggeskjerm (utstyrsavhengig)

image

1. <CAMERA> -knapp

image

Unnlatelse av å følge advarslene og instruksene for riktig bruk av ryggeskjermen kan resultere i alvorlig personskade eller død.

  • Ryggeskjerm er en bekvemmelighetsfunksjon og kan ikke erstatte å se skikkelig bakover ved rygging. Snu alltid på hodet og se ut av vinduet, og sjekk speilene for å forsikre deg om at det er trygt å sette bilen i bevegelse. Rygg alltid langsomt.

  • Systemet er designet som hjelpemiddel for føreren i at det viser store gjentander direkte bak bilen, for å bidra til å unngå å skade bilen.

  • Avstands- og breddemerkene er bare veiledende, og bare beregnet for parkering på et plant, asfaltert område. Avstanden som vises på skjermen er kun for referanse, og kan avvike fra den virkelige avstanden mellom bilen og gjenstanden.

image

Det sitter et gjennomsiktig plastdeksel over kameraet. Pass på så du ikke lager riper i dekselet når du fjerner smuss eller snø fra det.

Ryggeskjermen viser automatisk en visning fra baksiden av kjøretøyet når det flyttes til R (Revers)-posisjon.

Radioen kan fortsatt høres mens bakvisningsmonitoren er aktiv.

image

For å vise bildet fra bak bilen bruker ryggeskjerm-systemet et kamera (1) som sitter like ovenfor nummerskiltet til bilen.

Overordnet emne: