Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

6.8.3.3. Grunnleggende funksjoner

  • Listevisning

  • Hurtigsøk

  • image, image

  • MIKS (tilfeldig avspilling)

  • RPT (gjenta spor)

  • Bla i mapper

image

Listevisning

Mens sporet spilles av, trykker du enten på <ENTER> -knappen, eller vri på <MENU> for å vise de tilgjengelige sporene i en oppført visningsmodus. Hvis du vil velge et spor fra listen, eller et spor du vil begynne å lytte fra, slår du ${2} og trykk deretter på ${1}.

Trykk på image -knappen for å gå inn i mappeskjermen.

imageimage Knapper for “spoling” for- eller bakover (Cue/Review)

Når image (Cue) eller image (Gjennomgang)-knappen trykkes kontinuerlig, sporet spilles av med høy hastighet. Når knappen slippes, gjenopptas normal avspillingshastighet.

imageimage Neste/forrige spor

Ved å trykke inn bryteren image eller image én gang, hoppes sporet fremover til neste spor eller bakover til begynnelsen av gjeldende spilte spor. Trykk på ${1} eller ${2} -knappen mer enn én gang for å hoppe gjennom sporene.

Bla i mapper

Hvis det innspilte mediet inneholder mapper med musikkfiler, trykker du på image eller image -knappen spilles av i rekkefølge sporene til hver mappe.

Velge en mappe:

  1. Trykk på <ENTER> -knappen, eller vri på <MENU> og en liste over spor i gjeldende mappe vises.

  2. Trykk på image -knappen for å gå inn i mappeskjermen.

  3. Trykk <ENTER> for å få tilgang til mappen. Trykk ${1} igjen for å begynne å spille av det første sporet eller vri på <MENU> hjulet, og trykker på ${1} for å velge et annet spor.

Hvis gjeldende valgte mappe inneholder undermapper, trykker du på <ENTER>, vises et nytt skjermbilde med en liste over undermapper. Vri på <MENU> for undermappen, og trykk deretter på ${1} for å velge. Velg “Root”-mappen når sanger spilles inn i tillegg i rotmappen.

For å gå tilbake til forrige mappe, trykk image.

<RPT> -repetisjonsknapp

Trykk på <RPT> knappen og gjeldende spor spilles av kontinuerlig.

<MIX>-knapp

Trykk på <MIX> -knappen og alle sporene i gjeldende mappe (MP3 / USB) eller spilleliste (iPod) vil bli spilt i tilfeldig rekkefølge.

Når hele mappen/spillelisten er avspilt, vil systemet begynne å spille av neste mappe/spilleliste.

<DISP>-knapp

Når en USB-enhet med opptatte musikkinformasjonskoder (ID3-tekstkoder) spilles av, vises tittelen på sporet som spilles av. Hvis tittelinformasjon ikke finnes for den aktuelle filen, vises [Songs].

Når <DISP> -knappen trykkes gjentatte ganger, kan ytterligere informasjon om sporet vises sammen med sportittelen på følgende måte:

sporets varighet → artistnavn → albumtittel → sporets varighet

Navnet på sporet vises alltid.

Detaljer om låten (sporet)

Et langt trykk på <DISP> knappen vil gjøre skjermen om til en detaljert oversikt. Trykk på image -knappen kort for å gå tilbake til hoveddisplayet.

Hurtigsøk

Når en USB-enhet med musikkinformasjonskoder som er tatt opp (ID3–tekstkoder) spilles av i listevisningsmodus, kan et hurtigsøk utføres for å finne et spor på listen.

Trykk på <A-Z> -knappen, og vri deretter på <MENU> for den første alfabetiske/numeriske bokstaven i sportittelen, og trykk deretter på <OK>. Når søket er omme, vises en liste over tilgjengelige spor. Når det ikke er noe treff (displayet viser [No match], vises neste element. Velg, og trykk på ${3} for å spille av ønsket spor.

Overordnet emne: