Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

6.10.1. Sikkerhetsinformasjon

Dette systemet er hovedsakelig designet for å hjelpe deg med å kjøre behagelig som beskrevet i denne håndboken. Som fører må du bruke systemet på en trygg og ordentlig måte. Informasjon og tilgjengelige tjenester er kan hende ikke alltid oppdatert. Systemet er ikke en erstatning for trygg, riktig og lovlig kjøring.

Før du bruker systemet, les sikkerhetsinformasjonen nedenfor. Bruk alltid systemet som skissert i denne håndboken.

image
  • For å betjene systemet, parker først bilen på et trygt sted og sett på parkeringsbremsen. Betjening av systemet under kjøring kan distrahere føreren og føre til alvorlige ulykker.

  • Utvis den ytterste forsiktighet slik at din oppmerksomhet som fører alltid er viet trafikken. Hvis systemet ikke svarer umiddelbart, vent litt og hold blikket festet på veien. Uoppmerksom kjøring kan føre til kollisjon som medfører alvorlige skader eller død.

  • Ikke stol utelukkende på ruteveiledningen (modellavhengig). Forsikre deg alltid om at alle kjøremanøvrer er lovlige og trygge for å unngå ulykker.

  • Ikke demonter eller foreta endringer på dette systemet. Gjør du det, kan dette resultere i ulykker, brann eller elektrisk støt.

  • Hvis du oppdager fremmedlegemer i systemets maskinvare, væskesøl på systemet, røyk eller lukt, må du avslutte bruken av systemet umiddelbart. Ta kontakt med en NISSAN-forhandler eller et godkjent verksted. Hvis slike forhold ignoreres, kan dette føre til ulykker, brann eller elektrisk støt.

image
  • Noen jurisdiksjoner har lover som begrenser bruken av videoskjermer under kjøring. Bruk systemet bare når det er lovlig.

  • Ekstreme temperaturforhold (under −20 °C eller over 70 °C) kan påvirke systemets ytelse.

  • Skjermen kan knuse hvis den treffes av en hard eller skarp gjenstand. Hvis skjermen knuser, ikke ta på den. Dette kan føre til personskade.

image

Ikke la systemet være på når motoren er stoppet. Dette kan lade ut batteriet. Ha alltid motoren i gang når du bruker anlegget.

Modeller med NissanConnect-tjenester.

NissanConnect-tjenestene vil kanskje ikke være tilgjengelige i enkelte regioner. Du må fullføre NissanConnect EV-registreringen for å kunne bruke funksjoner tilknyttet NissanConnect EV.

Overordnet emne: