Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

3.7.1.5. Etikett med advarsel om kollisjonsputer

image
  • (1)Varselmerke for kollisjonspute: Varseletiketten er plassert på overflaten av det fremre passasjersolvisiret.
  • (2)Varselmerke for sidekollisjonspute: Varseletiketten er plassert på siden av passasjersidens midtsøyle, og på bunnen av forsetene.

Når det er montert en frontkrockbag i midten, er det også en etikett på innsiden av baksiden av førersetet .

Kollisjonspute foran

Advarselsetiketten (1) er plassert på solskjermtegnet.

“IKKE bruk bakovervendt barnesete i et sete som er beskyttet med en AKTIV KOLLISJONSPUTE foran seg, dette kan føre til DØD eller ALVORLIG SKADE på barnet.”

BAKSETET er det TRYGGESTE stedet for barn på 12 år og yngre. Bruk alltid en passende barneseteanordning for barnet ditt, se ${1}. Noen spedbarn og barn trenger kanskje ikke å bruke bilens sikkerhetsbelte når de bruker en passende ISOFIX-barneseteanordning med integrerte festeanordninger. For alle andre barn og voksne må du sørge for at du alltid bruker bilens sikkerhetsbelter. Ikke sitt unødig nær eller len deg unødig mot kollisjonsputen. Ikke legg noen gjenstander over kollisjonsputen eller mellom kollisjonsputen og deg selv. Hvis varsellampen til kollisjonsputen fortsetter å lyse eller blinker når tenningsbryteren står i stilling ON, ta kontakt med en NISSAN-forhandler eller et godkjent verksted. Kollisjonsputer kan kun tas ut eller avhendes av en godkjent NISSAN-forhandler eller et godkjent verksted.

Les forklaringen under “KOLLISJONSPUTEETIKETT” bakerst i denne håndboken.

Ved montering av barnesete i bilen din, følg alltid barneseteprodusentens monterings- og bruksanvisninger. For informasjon, se

.
Overordnet emne: