Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

7.18.5.2. Forbikjøring av annen bil

image

Illustrasjon 4: BSW LED-indikatorlampen lyser hvis du kjører forbi et kjøretøy og kjøretøyet forblir i deteksjonsområdet i ca. tre sekunder.

Radarsensorene vil kan hende ikke oppdage kjøretøy som beveger seg saktere, hvis de passeres raskt.

image

Illustrasjon 5: Hvis føreren slår på blinklyset mens en annen bil befinner seg innenfor registreringssonen, avgir systemet en lyd (to ganger) og LED-indikatoren til BSW-systemet blinker.

image

Hvis føreren aktiverer blinklyset før bilen kommer inn i registreringssonen, vil LED-indikatoren til BSW-systemet blinke, men ingen varsellyd høres når den andre bilen registreres.

image

Illustrasjon 6: Hvis smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) er på og bilen nærmer seg en feltmarkering samtidig som en annen bil befinner seg i registreringssonen, avgir systemet et lydsignal (tre ganger) og LED-indikatoren til BSW-systemet blinker. Deretter bremser smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) lett på den siden som er aktuell, for å hjelpe med å få bilen tilbake i midten av kjørefeltet.

image
  • Ved forbikjøring av flere kjøretøy på rad vil systemet kan hende ikke oppdage kjøretøyene som kommer etter det første kjøretøyet som ble forbikjørt, hvis de kjører nært hverandre.

  • Radarsensorene vil kan hende ikke oppdage kjøretøy som beveger seg saktere, hvis de passeres raskt.

Overordnet emne: