Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

7.18.5.1. En annen bil nærmer seg bakfra

image

Illustrasjon 1 BSW LED-indikatorlampen lyser hvis et kjøretøy kommer inn i deteksjonsområdet bakfra i et tilstøtende kjørefelt. Men hvis bilen som kjører forbi, holder mye større fart enn bilen din, kan det hende at LED-indikatoren til BSW-systemet ikke lyser før den registrerte bilen er ved siden av bilen din. Bruk alltid sidespeilene og sladrespeilet og snu deg for å se i retningen bilen kjører for å sikre at det er trygt å skifte fil.

image

Illustrasjon 2 Hvis sjåføren aktiverer blinklyset, blinker systemet (to ganger) og BSW LED-indikatorlampen og BSW-indikatoren vil blinke.

image

Hvis føreren aktiverer blinklyset før bilen kommer inn i registreringssonen, vil LED-indikatoren til BSW-systemet blinke, men ingen varsellyd høres når den andre bilen registreres.

image

Illustrasjon 3: Hvis smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) er på og bilen nærmer seg en feltmarkering og en bil befinner seg i registreringssonen, avgir systemet et lydsignal (tre ganger) og LED-indikatoren til BSW-systemet blinker. Deretter bremser smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) lett på én side for å hjelpe med å få bilen tilbake i midten av kjørefeltet.

Overordnet emne: