Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

7.18. Blindsonevarsler (BSW) / Intelligent Blind Spot Intervention-systemet (smart blindsonevarsling) (utstyrsavhengig)

Dette kapittelet inneholder informasjon om følgende systemer:

  • blindsonevarsler (BSW)

  • Intelligent Blind Spot Intervention-systemet (smart blindsonevarsling)

image

Listet opp nedenfor er systembegrensningene for BSW- / smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention). Unnlatelse av å betjene bilen i samsvar med disse systembegrensningene kan føre til alvorlig personskade eller død.

  • BSW- / smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) kan ikke brukes som erstatning for å følge korrekt kjøreprosedyre og er ikke laget for å forhindre kontakt med biler eller gjenstander. Når du kjører, må du alltid bruke sidespeil og sladrespeil, og alltid snu hodet og se i retningen du vil kjøre, for å sikre at det er trygt å skifte fil. Du må aldri bare stole på BSW-systemet.

  • Det er en begrensning i radarens registreringsevne. Bruk av BSW- og smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) under visse vei-, feltmarkerings- eller værforhold kan føre til at systemet ikke fungerer som det skal. Du må alltid først og fremst betjene bilen selv for å unngå ulykke.

  • BSW-systemet er aktivt når bilen kjøres i en hastighet på over ca. 32 km/t.

  • Smart blindsonevarsling-systemet (Intelligent Blind Spot Intervention) er aktivt når bilen kjøres i en hastighet på over ca. 60 km/t.

Overordnet emne: