Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

3.3.6.4. Justering av skulderbeltets høyde

image

Høyden på skulderbeltet kan reguleres slik at det passer deg best mulig. (Se

)

For å justere skulderbelteankerhøyden oppover, skyv opp på sikkerhetsbelteankeret, du vil høre et klikk etter at det passerer hver tilgjengelig posisjon. Når du er i riktig posisjon, trekk forsiktig i sikkerhetsbeltebåndet for å sikre at skulderbelteankeret er låst i posisjon.

For å justere nedover trykk ned på utløserknappen (A) og flytt skulderbelteankeret ned, slipp deretter knappen og trekk forsiktig på setebeltebåndet for å sikre at skulderbelteankeret er låst i posisjon.

Juster alltid skulderbelteankeret for å sikre at sikkerhetsbeltet passerer over midten av skulderen slik at det er borte fra ansiktet ditt, men ikke faller av skulderen.

image
  • Når du er ferdig med å justere, slipp justeringsknappen og forsøk å bevege skulderbeltets forankring opp og ned for å sjekke at det er ordentlig festet i sin nye posisjon.

  • Høyden på skulderbeltet kan reguleres slik at det passer deg best mulig. Feil bruk av beltet reduserer beskyttelsesfaktoren for hele sikkerhetssystemet og øker faren for skade og skadeomfanget i tilfelle ulykke.

Overordnet emne: