Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

6.9. Apple CarPlay og Android Auto (utstyrsavhengig)

image
  • Stopp bilen på et trygt sted og sett på parkeringsbremsen før du kobler mobilenheten din til bilen eller betjener den tilkoblede mobilenheten for oppsett.

  • Lover i enkelte jurisdiksjoner kan begrense bruken av enkelte applikasjoner og funksjoner, som f.eks. bruk av sosiale nettverk og sending av tekstmeldinger. Sjekk lokale forskrifter for eventuelle krav.

  • Hvis du ikke er i stand til å vie full oppmerksomhet til kjøretøydrift mens du bruker mobilenheten, trekker du av veien til et trygt sted og stopper kjøretøyet.

Apple CarPlay:

Med Apple CarPlay kan du bruke systemet i bilen som display og kontroll for enkelte av iPhone-funksjonene. Apple CarPlay har Siri, som gjør at du kan utføre operasjoner via stemmekontroller. Trådløs Apple CarPlay (utstyrsavhengig) er også tilgjengelig for visse iPhone-modeller. Se brukerhåndboken for NissanConnect og besøk Apples nettsted for informasjon om tilgjengelige funksjoner og andre detaljer.

image

For å sikre effektiv trådløs lading (utstyrsavhengig), må du ikke bruke trådløs Apple CarPlay og trådløs lading samtidig i lange perioder. Bruk en USB-tilkobling under slike omstendigheter.

Android Auto:

Med Android Auto kan du bruke systemet i bilen som display og kontroll for enkelte av Android-telefonens funksjoner. Android Auto støtter Talk to Google som muliggjør betjening via stemmestyring. Se brukerhåndboken for NissanConnect og besøk nettstedet for Android Auto for informasjon om tilgjengelige funksjoner og andre detaljer.

Overordnet emne: