Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

7.22.2. Aktivering/deaktivering av Intelligent Lane Intervention (smart kjørefeltholder)

image
  • (1)Sikkerhetsskjold-bryter (modellavhengig)
  • (2)ILI-bryter (modellavhengig)
  • (3)ILI indikator (på bilens informasjonsdisplay)
  • (4)Sikkerhetsskjold-indikator (på bilens informasjonsdisplay)
  • (5)Bilens informasjonsdisplay
  • (6)Rattmonterte kontroller (venstre side)

For modeller utstyrt med ILI-bryter: For å slå Intelligent Lane Intervention-systemet (smart kjørefeltholder) på, trykk på ILI-bryteren på instrumentbordet etter at motoren er startet.

For modeller som er utstyrt med en Sikkerhetsskjold-bryter: For å slå på det intelligente kjørefeltintervensjonssystemet når ILI-innstillingen er aktivert i [Førerassistanse]-menyen i kjøretøyets informasjonsdisplay, trykker du på Safety Shield-bryteren på instrumentpanelet etter at motoren er startet.

image

For modeller som er utstyrt med en Sikkerhetsskjold-bryter: ILI-innstillingen må være aktivert i [Førerhjelp]-menyen i bilens informasjonsdisplay før Intelligent Lane Intervention (smart kjørefeltholder)-systemet kan slås på.

For modeller som er utstyrt med en ILI-bryter , vises ILI-indikatoren på bilens informasjonsdisplay. Trykk på ILI-bryteren en gang til for å slå Intelligent Lane Intervention-systemet (smart kjørefeltholder) av. ILI-indikatoren på bilens informasjonsdisplay slås av.

For modeller som er utstyrt med en Sikkerhetsskjold-bryter, vises Sikkerhetsskjold-indikatoren på bilens informasjonsdisplay når ILI-innstillingen er aktivert i [Førerhjelp]-menyen i bilens informasjonsdisplay. Trykk på Sikkerhetsskjold-bryteren igjen for å slå av Intelligent Lane Intervention (smart kjørefeltholder)-systemet eller deaktiver ILI-innstillingen i [Førerhjelp]-menyen. Sikkerhetsskjold-indikatoren på bilens informasjonsdisplay slås av.

For modeller utstyrt med en Sikkerhetsskjold-bryter, for å aktivere eller deaktivere ILI-systemet:

  1. Trykk på imageimage -knappen på rattet til [Innstillinger] vises i displayet for kjøretøyinformasjon, og trykk deretter på rullehjulet. Bruk rullehjulet for å velge [Førerhjelp]. Trykk deretter på rullehjulet.

  2. Velg [Filskifteassist] og trykk deretter på rullehjulet.

  3. Velg [Inngripen] og trykk deretter på rullehjulet.

  4. Trykk på Sikkerhetsskjold-knappen for å slå systemet på eller av.

Overordnet emne: