Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

7.42.1. Intelligent Trace Control (smart sporstyring)

image

Avhengig av kjøreforholdene vil Intelligent Trace Control (smart sporstyring) kan hende ikke kobles inn. Kjør alltid forsiktig og oppmerksomt.

Dette systemet registrerer kjøring basert på førerens måte å styre og akselerere/bremse på, og styrer bremsetrykk ved enkelthjul for å gi bedre kontroll i svinger og en mykere respons.

Når ESP-systemet er slått av, slås Intelligent Trace Control også av.

Mengden bremsekontroll endres avhengig av modusen som er valgt av [Kjøremodusvelger].

Når Intelligent Trace Control (smart sporstyring) ikke fungerer som den skal, lyser hovedvarsellampen, og advarselen [Feil i chassisstyresystem Se bruksanvisning] vises også i kjøretøyets informasjonsvisning.

Hvis varselmeldingen for chassiskontroll vises i bilens informasjonsdisplay, kan det bety at systemet med Intelligent Trace Control (smart sporstyring) ikke virker som det skal. Få systemet sjekket så snart som mulig. Det anbefales at du tar kontakt med en NISSAN-forhandler eller et godkjent verksted for å få utført servicen.

Når Intelligent Trace Control (smart sporstyring) er aktivt, vil du kunne kjenne en vibrasjon i bremsepedalen og høre en lyd. Dette er normalt og betyr at systemet med Intelligent Trace Control (smart sporstyring) fungerer som det skal. Du kan også føle retardasjon når Intelligent Trace Control (smart sporstyring) er i drift. Dette er normalt.

Overordnet emne: