Nissan Qashqai 2023 Instruksjonsbok

4.14.2.2. Drift av den trådløse laderen

For å bruke den trådløse laderen er det nødvendig å sette smarttelefonen godt inn i ladeplaten. For å maksimere ladeytelsen må du sørge for at smarttelefonen sitter helt på midten av ladematten over <Qi>-logoen (A). Fordi plasseringen av strømmottakeren kan variere avhengig av smarttelefonen, må du prøve å finne området som passer smarttelefonen din.

Fordi enkelte smarttelefondeksler eller tilbehør kan påvirke ladingen negativt, må du fjerne dem før trådløs lading.

Slå av vibrasjonsfunksjonen på smarttelefonen før trådløs lading.

image
  • Bare en <Qi> sertifisert smarttelefon kan brukes.

  • Smarttelefonen kan bli varm under ladeprosessen, og ladingen kan stoppes av beskyttelsesfunksjonen til den trådløse laderen. Indikatoren blinker i oransje og slår seg deretter av. Dette er ikke en funksjonsfeil. Hvis dette skjer, fjerner du smarttelefonen fra den trådløse ladeplaten og lar den avkjøles før du setter den tilbake på ladeplaten.

  • Den trådløse ladeprosessen kan stoppes av statusen til smarttelefonen (batteritemperatur osv.).

  • Hvis det oppstår en radiostøyforstyrrelser under ladeprosessen, setter du smarttelefonen på den trådløse laderens (<Qi> logo).

  • Den trådløse ladeprosessen stopper under prosessen med å søke på intelligenttasten.

  • Den trådløse ladeprosessen vil ikke startes når en USB-kabel (Universal Serial Bus) er koblet til smarttelefonen. Indikatoren kan lyse oransje eller blinke hvis smarttelefonen er satt på den trådløse laderen med en USB-kabel tilkoblet. Lading utføres imidlertid ikke.

  • Avhengig av smarttelefonens type, kan indikatoren forbli opplyst i oransje selv når ladeprosessen er fullført.

Overordnet emne: