Koble deg til verden rundt deg

Nye Nissan Qashqai er din nye teknologipartner. Med kraften fra stemmen din eller den enkleste berøring, vil du bli forbløffet over hva du kan gjøre.

Strømlinje-form livet ditt

HOLD DEG OPPDATERT

Trådløs Apple CarPlayTM, og Android Auto, samt trådløs lading

Qashqai reduserer kabelvirvaret
når du skal koble mobilen til bilen.

Apple CarPlay og Android Auto
kobler til bilen uten kabler, og du kan toppe opp batteriet via trådløs lading.
I tillegg kan du bestille WI-FI som kan håndtere flere apparater slik at alle mann kan være tilkoblet under kjøreturen.

Nissan QQ trådløs lading

[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøtte-funksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[2] Tilkobling av en smarttelefon for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[3] Bruk av «Wi-Fi i bilen» er mulig via en integrert, trådløs internettforbindelse. Datapakker mottas via vår roamingpartner [Orange eller en lokal samarbeidspartner, Telenor] i overensstemmelse med deres betingelser og vilkår. «Wi-Fi i bilen» er en betalt abonnementstjeneste. Du finner mer informasjon på www.nissan.no eller ved å ta kontakt med din lokale NISSAN-forhandler.

[4] Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg)

Du finner mer informasjon på www.nissan.no eller ved å ta kontakt med din lokale NISSAN-forhandler.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg (mot en ekstra kostnad).