Elektrisk toppytelse

Nissan ARIYA tar spenningen til høyeste nivå med banebrytende teknologier og en helt ny elbilplattform.

e-4ORCE

5,1 s

0–100 km/t

Sport

Modus

Nissan ARIYA på en motorvei

Evnen til å levere suverene kjøreegenskaper og enda mer komfort

e-4ORCE 4WD

Nissan ARIYA på motorveien

Møt e-4ORCE 4WD: et elektronisk firehjulsdrifts-system med to elmotorer som gir mer maksimalt dreiemoment, stabilitet og smidighet på praktisk talt alle flater. Men det er det nye nivået av kontroll som virkelig vil vekke interessen din.

e-4ORCE 4WD gir deg fullstendig trygghet med firehjulsdrift: muligheten til å overføre all kraft fra front- til bakhjul sørger for presise kjøreegenskaper, mens uavhengig kontroll av dreiemomentet på hjulene hindrer over- eller understyring. Systemet styrer også bilens bevegelse når du bremser, noe som sikrer en jevn og stabil kjøreopplevelse.

Skal du trekke tilhenger? Ingen problemer, ARIYA e-4ORCE kan trekke opptil 1 500 kg.

Elektriske fordeler

JEVN YTELSE DU KJENNER

KOMFORT FOR ALLE

FULL KONTROLL UNDER ALLE VÆRFORHOLD

Det er «morsomt å kjøre». Fordi det er en Nissan ARIYA.

NYT SPENNINGEN

Nissan ARIYA svinger på motorveien

e-4ORCE 4WD byr på nesten perfekt 50/50-vektfordeling

Hvis du vil ha suverene kjøreegenskaper trenger du balanse. Det er grunnen til at Nissan ARIYA er bygget med jevn vektfordeling.

e-Pedal Step

Bytt til kjøring med en enkelt pedal, med e-Pedal Step. Tråkk ned for å akselerere og slipp opp pedalen for å redusere hastigheten. Det er skikkelig moro – og en mer balansert, mer intuitiv og en mer avslappende måte å kjøre bil på. [1]

Nissan ARIYA kjører på en fjellvei

Velg en kjøremodus for å matche humør, veiforhold og behov.

En modus for hvert oppdrag

Nissan ARIYA sett forfra med fokus på hjulet i en sving

Velg mellom Sport, Eco og Snow

Spenningen starter her. Når du velger Sport, får du en tettere og raskere reaksjon. Ved endring i omgivelsene, velger du enten Eco eller Snow, slik at Nissan ARIYA kjører i harmoni med veiforholdene på en trygg måte.

Vanlige spørsmål

HVA ER YTELSESPESIFIKASJONENE TIL NISSAN ARIYA?

HVA ER AKSELERASJONEN TIL NISSAN ARIYA?

HVOR MANGE HESTEKREFTER HAR NISSAN ARIYA?

NESTE
Les mer om fordelene med en elbil
Next photo
Nissan

[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[2] TInformasjonen er basert på interne testdata. Den er antydende og referer ikke til en bestemt bil. Den utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, m.m. Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg retten til å endre kalkulatoren når som helst.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg. (mot en ekstra kostnad).