Koble deg til verden rundt deg

Når du har evnen til å gjøre det du vil, når du vil, kan en opplevelse bringe deg hvor som helst.

Det føles godt når bilen din lytter. Takket være en virtuell personlig assistent kan du kommunisere både med bilen og hjemmeenhetene dine.

VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT I BILEN

Nissan ARIYA – person som snakker for å illustrere Nissan talestyring ved bruk av "hei"

NISSAN TALESTYRING

Si «Hei, Nissan! Slå på klimaanlegget» eller «Hei, Nissan! Les den siste tekstmeldingen» og mer. Din Nissan ARIYA forstår kommandoer basert på naturlig språk for mer intuitiv kontroll.

Hver Nissan ARIYA er den nyeste Nissan ARIYA

Med trådløse fastvareoppdateringer oppgraderes bilens programvare til den nyeste versjonen. Derfor er en Nissan ARIYA du kjøper i dag like aktuell i morgen.

Tilpass dashbordet ditt. Se hvilke turer du har kjørt. Koble deg eksternt til crossoveren din

VIKTIG INFORMASJON

Nissan ARIYA – integrert berøringsskjermgrensesnitt

Integrert skjerm-grensesnitt

Del viktig informasjon om bilen mellom to 12,3" skjermer – underholdningsskjermen og det digitale kombimeteret.

Nissan ARIYA – smarttelefon som viser NissanConnect Services-app

NissanConnect Services-appen

Møt din nye reisepartner. Bruk appen til å fjernstyre bilen med funksjoner som å låse dørene opp og igjen, samt regulere klimaanlegget [3]

Les mer om forskjellige tilkoblingsmuligheter

PERFEKT SYNKRONISERT

Gjør deg klar for lanseringen

Om du ønsker å motta de nyeste nyhetene om nye Nissan ARIYA, er du på riktig sted! Bare fyll inn opplysningene dine og trykk på "hold meg informert". Så enkelt er det.

HOLD DEG ORIENTERT

Vanlige spørsmål

HVA SLAGS TEKNOLOGI OG TILKOBLINGSFUNKSJONER HAR NISSAN ARIYA?

ER DET MULIG Å BRUKE APPLE CARPLAY OG ANDROID AUTO I NISSAN ARIYA?

HVA ER SKJERMSTØRRELSEN I NISSAN ARIYA?

NESTE
Utforsk bilen virtuelt
Next photo
Nissan

[1] Amazon, Alexa og alle relaterte merker er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Ikke tilgjengelig i alle land. For mer informasjon, besøk www.nissan.no eller ta kontakt med din lokale NISSAN-forhandler.

[2] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[3] For å bruke NissanConnect Services må du ha en NissanConnect-brukerkonto og må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[4] Apple CarPlay og Android Auto kan benyttes gratis, avhengig av modell og/eller versjon. Kontakt din Nissan-forhandler for mer informasjon [telefonnummer/e-postadresse]

[5] Tilkobling av en smarttelefon for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[6] Gratistjenester (Nissan på Google Assistant, kjørehistorikk og analyse, Nissan hjelp og assistanse, havarihjelp, kjøretøyhelse, batteristyring – kun for elbiler) er gratis tilgjengelig i en periode på syv år, avhengig av modell og/eller klasse. Kontakt din Nissan-forhandler for mer informasjon [telefonnummer/e-postadresse].

[7] Designet etter Qi-ladestandarden og optimalisert for Qi-sertifiserte enheter

[8] Funksjonens reaksjonsfølsomhet og bruk kan påvirkes når bilen mottar et dårlig signal. For optimal bruk må du sørge for at bilen er i et område med god nettverksdekning.

[9] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.