Rekkevidde og lading: Mulighetene er elektriske

Nissan ARIYA utfordrer konvensjonelle regler gjennom kontinuerlig innovasjon. Den er mer enn bare en elbil. Den er en helt ny, særdeles komfortabel og veldig stille måte å kjøre bil på.

Velg en versjon som tar pusten fra deg

BATTERIER OG DRIVLINJER

Nissan ARIYA sett ovenfra i svinger i et naturskjønt miljø

Start med den perfekte versjonen

Med et utvalg basert på forskjellige kombinasjoner av batterier, motorer og akslinger, er det en Nissan ARIYA for enhver sjåfør. Oppdag hvilken versjon som passer best for deg og ditt bruk.

Nissan ARIYA 63 kWt

Nissan ARIYA 87 kWt

Nissan ARIYA e-4ORCE AWD 87 kWt

Vær trygg på rekkevidden med Nissan ARIYA

HVOR LANGT KAN DU KJØRE I NISSAN ARIYA?

Rekkevidden til din helelektriske Nissan ARIYA faktisk av faktorer som værforhold og utetemperatur, samt kjørehastighet eller hvor fullt bagasjerommet.

Høy energi og enda høyere forventninger. Utforsk opptil 536 km på en enkelt lading.

REKKEVIDDE OG LADING

Nissan Aryia Home charging type 2

HJEMMELADING (TYPE 2)

Med en egen vegglader på 230 V, er det bare å koble seg til et enklere liv og si farvel til bensinpumpen. Nissan ARIYA kan lades helt opp via en profesjonelt installert Nissan hjemmelader på 7,4 kW eller 22 kW [4] over natten.

Hurtiglading

Din Nissan kan kobles til en CCS2-hurtiglader (DC 130 kW) på over 8 000 ladestasjoner i Europa og oppnå et ladenivå på 80 % etter ca. 40 minutter. Dette tallet kan variere fordi ladetidene påvirkes av flere faktorer. [5]


Ariya 63 kWt  
20 % til 80 % på ca. 40 minutter


Ariya 87 kWt 
20 % til 80 % på ca. 45 minutter

Ladehastighetene og -tidene som er angitt ovenfor avhenger av ulike faktorer som batteritemperatur. Se mer informasjon nedenfor [5]

Nissan ARIYA smartphone displaying charging information

Smart lading

Still inn hjemmelading fra mobilen din der dette er mulig og velg tidspunkter når strømkostnadene er lavere.

OPPDAG NISSAN CHARGE

Når du åpner Nissan Charge-appen på smarttelefonen din, kan du planlegge ruten din fra komforten av sofaen din. Med tilgang til over 100 000 ladestasjoner på tvers av Europa gjennom et enkelt abonnement, og muligheten til å sjekke ladetider og utstyr, sikrer Nissan Charge alltid en problemfri reise.

Nissan Leaf Nissan charge app

Hvor mye sparer du ved å kjøre din Nissan ARIYA?

Test verktøyet, velg drivlinje, drivstoff- og strømprisen der du bor og simuler hva du kan spare på å gå over til elbil. Verktøyet viser et veiledende anslag på strømkostnadene for en helelektrisk Nissan ARIYA sammenlignet med drivstoffkostnadene til en annen bil i henhold til dataene som brukeren legger inn individuelt. Strømforbruket til Nissan ARIYA beregnes på grunnlag av tallene som er oppnådd fra den standardiserte WLTP-testprosedyren. Tallene er kun beregnet på illustrasjons- og sammenligningsformål, og kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, antall passasjerer og bagasje, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, personlig kjørestil, m.m. De virkelige resultatene en bruker oppnår kan variere.

Nissan ARIYA gir deg mange fordeler, og nullutslipp er en selvfølge.

FORDELER MED ELBIL

Nissan ARIYA lader hjemme i en carport

LAVERE VEDLIKEHOLDSKOSTNADER

Fordi en elbil har færre bevegelige deler enn en vanlig bil, er det mulig å oppnå lavere vedlikeholdskostnader.

EKSTRA BESPARELSER

Stedet, kommunen eller fylket du bor i kan by på andre fordeler og tilleggsytelser for elbileiere – fra avgiftsfritak, eller lettelser til parkeringsfordeler og ladefordeler.

Gjør deg klar for lanseringen

Om du ønsker å motta de nyeste nyhetene om nye Nissan ARIYA, er du på riktig sted! Bare fyll inn opplysningene dine og trykk på "hold meg informert". Så enkelt er det.

HOLD DEG ORIENTERT

Vanlige spørsmål

HVILKEN REKKEVIDDE HAR NISSAN ARIYA?

NESTE
Les mer om førerassistanse og sikkerhet
Next photo
Nissan

[1] WLTP-syklus i påvente av offisiell typegodkjenning i 2022

[2] Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til en bestemt bil og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene.  Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).  

[3] CO2-utslipp og strømforbruk avhengig av land. 

[4] Maksimal AC-ladeeffekt fra Nissan Ariya er 7,0 kW. Den angitte ladetiden er basert på lading med en type 2-ladekabel (modus 3) 32A. 

[5] Oppgitte data gjelder 63 kWt og 87 kWt batteriene. Ladehastighet og ladetider er avhengig en rekke faktorer slik som bl.a. type lader og dens tilstand, batteritemperatur og temperatur i ladeomgivelsene. I kaldt klima kan bilens batterivarmefunksjon måtte aktiveres for å forbedre ladehastigheten, først og fremst ved hurtiglading. Indikerte hurtigladetider krever en CCS 2-hurtiglader (DC 130 kW). Nissan ARIYA er utstyrt med sikkerhetsfuksjoner for å beskytte batteriet ved gjentatte hurtigladinger innenfor er kort tidsrom. Ladetiden ved gjentatte hurtigladinger kan derfor øke i de tilfeller batteritemperaturen aktiverer sikkerhetsfunksjonene.Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning.  I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.  

Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).