VÅR STØRSTE VAREBILMODELL

Nye Nissan Interstar

Forventet salgsstart senhøst 2024

Vil også tilbys som elvarebil

Den nye Interstar har fått en real oppgradering både innvendig og utvendig. Men den vil fortsatt være like effektiv, fleksibel og pålitelig som alltid. Den største nyheten er kanskje at du nå vil kunne velge mellom to drivlijer: diesel eller elektrisk. Sistnevnte vil få navnet Interstar-e og vil blant annet egne seg godt for distribusjonsjobber i urbane strøk.

1/2

placeholder

LAVE DRIFTSKOSTNADER

100 % elektrisk eller effektiv diesel-versjon - valget er ditt.

GENERØS LASTEKAPASITET


Gjør det lett å frakte tungt med lastevne på opptil 1 900 kg for diesel og 1 600 kg for Interstar-e.

HØYT SIKKERHETSNIVÅ

En rekke avanserte assistentsystemer som standard sikrer at fører og last kommer trygt og komfortabelt frem.

5 ÅRS GARANTI

Nyt godt av vår garanti på 5 år/160 000 km for dieselvarianten og 8 år/160 000 km batterigaranti for Interstar-e

EFFEKTIVITET

Kjør hele veien

Med en elektrisk rekkevidde på opptil 460 km (WLTP) for Interstar-e og flere effektive diesel-versjoner, som sparer opptil 1,5 l per 100 km, sørger Nissan Interstar for effektivitet i arbeidsdagen. Du vil nok merke at påfylling av drivstoff og/eller lading av elvarebilen sørger for reduserte driftskostnader.

1/2

placeholder

TILPASSET DIN VIRKSOMHET

Elektrisk eller diesel – ditt valg.

Med et bredt utvalg av karosserityper og drivlinjer som passer enhver virksomhet kombinerer Nissan Interstar fleksibilitet med muskler for å håndtere alt hva arbeidsdagen din krever av den.

1/2

placeholder

ROMSLIG LASTEKAPASITET

Med 10.8–14,8 m³ lasteplass har virksomheten din alltid plass til å vokse. Fra 3 255 mm og opp til 3 855 mm – Nissan Interstars utvalg av formater passer til alt du trenger å transportere. Med en lastekapasitet på opptil 1 600 kg går Nissan Interstar aldri av veien for tunge løft.

UTVENDIG DESIGN

Oppgradert frontparti

Som du kan se har både frontparti og grill blitt oppgradert, og dette er nok noe av det første du vil legge merke til at er nytt utvendig på den nye Nissan Interstar. Det nye designet legger vekt på kvalitet, nytteverdi og enkelhet, og skaper en umiddelbar gjenkjennelse.

1/2

placeholder

KARAKTERISTISK GRILL

En ny, karakteristisk grill i kombinasjon med slanke LED-frontlykter gir Nissan Interstar sin front både stil og eleganse.

KOMFORT OG SIKKERHET

EURO NCAP-vurdering med gullstjerne

Den nye Interstar får et nytt og forbedret elektrisk/elektronisk bremsesystem som sikrer lik bremsekraft uansett last og raskere reaksjonstid for nødbremsing (1-box bremsesystem). Dette i kombinasjon med en rekke avanserte assistentsystemer som standard, Euro NCAP-vurdering med gullstjerne og 5 års/160 000 km garanti (som er blant de beste i klassen) gjør at du kan kjøre trygt og sikkert med denne store varebilen.

1/2

placeholder

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.