STOR VAREBIL MED ELEKTRISK- ELLER DIESELMOTOR

Nye Nissan Interstar Neste generasjon

Forhåndsbestilling åpner fra juli 2024

Elektrisk eller diesel - valget er ditt

Svært effektiv, fleksibel og like pålitelig som alltid. Nissan Interstar gjør transportjobben enkel og fleksibel, og du kan velge hvilken drivlinje du har bruk for; elektrisk eller diesel.

1/2

placeholder

LAVE DRIFTSKOSTNADER

100 % elektrisk eller effektive diesel-versjoner - valget er ditt.

LEDENDE LASTEKAPASITET


Gjør det lett å frakte tungt med lastevne på opptil 1 900 kg for diesel og 1 600 kg for elmotor.

SIKKERHET SOM STANDARD

Sikrer en trygg, komfortabel kjøretur for alle om bord.

5 ÅRS GARANTI

Nyt ro i sjelen med en omfattende garanti.

EFFEKTIVITET

Kjør hele veien

Med en rekkevidde på opptil 460 km for el-versjonen, og flere effektive diesel-versjoner som sparer opptil 1,5 l per 100 km, gjør Nissan Interstar mest mulig ut av de daglige gjøremål. Du vil merke at påfyllinger av drivstoff og oppladinger av el-varianten sørger for å redusere driftskostnadene dine

1/2

placeholder

TILPASSET DIN VIRKSOMHET

Elektrisk eller diesel – ditt valg.

Med et bredt utvalg av karosserityper og drivlinjer som passer enhver virksomhet kombinerer Nissan Interstar fleksibilitet med muskler for å håndtere alt hva arbeidsdagen din krever av den.

1/2

placeholder

ROMSLIG LASTEKAPASITET

Med 10.8–14,8 m³ lasteplass har virksomheten din alltid plass til å vokse. Fra 3 255 mm og opp til 3 855 mm – Nissan Interstars utvalg av formater passer til alt du trenger å transportere. Med en lastekapasitet på opptil 1 587 kg går Nissan Interstar aldri av veien for tunge løft.

DESIGN

Kledd for suksess

Førsteinntrykk er Nissan Interstars spesialitet. Den nye designen legger vekt på kvalitet, nytteverdi og enkelhet, og skaper umiddelbar gjenkjennelse for bedriften din og tillit hos sjåførene.

1/2

placeholder

DISTINKT GRILL

En ny, karakteristisk grill hjelper deg med å gjøre en god entré på hvert eneste oppdrag. Slanke LED-frontlykter gir Nissan Interstars front stil og eleganse. Interstar-merket setter prikken over i-en på et førsteklasses design.

KOMFORT OG SIKKERHET

Gullstjerne-sikkerhet

Kjør sikkert i din romslige kabin, takket være et avansert nytt elektrisk/elektronisk forbedret bremsesystem for lik bremsekraft uansett last og raskere reaksjonstid for nødbremsing. Dette kalles for "1-box bremsesystem". I tillegg får du 5 års/160 000 km garanti som er blant de beste i klassen og en NCAP-vurdering med gullstjerne.

1/2

placeholder

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.