Nissan Townstar kombi: 3/4 FRONT – Nissan Townstar kombi står parkert med familie som går til stranden

PÅ LAG MED NISSAN ALL-STARS

HELT NYE NISSAN TOWNSTAR KOMBI-BENSIN

Bensin startpris[*]

Nissan Townstar kombi: Fullt dashbord i bysentrum

DESIGN, KOMFORT OG PRAKTISKE FUNKSJONER

Designet for en aktiv livsstil

Fra hverdagskjøring til skolen til turer i skibakken. Nye Nissan Townstar er skapt for opplevelser. Gled deg over den romslige kupéen med kvalitetsfinish og sømløs tilkobling som gir deg underholdning og lar deg holde kontakten, uansett hvor du drar. Tøff styling og iøynefallende detaljer på innsiden gjør et like stort inntrykk på de som er på utsiden.

TEKNOLOGI

En ny standard for innovasjon

Nye Nissan Townstar Kombi setter en ny standard i klassen, med sikkerhetssystemer, tilkoblingsmuligheter og assistansefunksjoner, som du normalt kun finner på personbiler. Opplev enklere, tryggere og hyggeligere reiser for alle.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parker med selvtillit. Around View Monitor gjør det lekende lett å parkere på trange steder. Med en 360° oversikt over bilen og mulighet til å fokusere foran, nede på siden eller bak, er selv de trangeste bygatene enkle å manøvrere. (1)

Nissan Townstar kombi:  NissanConnect-konsoll med kameravisning for topp og bakfra

1/2 PROPILOT

Glem stressende kjøring – Nissan ProPILOT (2) passer på deg. Med et trykk på en knapp tar den seg av noen av oppgavene ved daglig kjøring, som å følge bilen foran på en gitt avstand, stoppe og starte med trafikken og holde deg midt i filen – det er som et ekstra par øyne, og en hjelpende hånd når du trenger det.

Nissan Townstar kombi: ProPILOT

1/2 APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

Hold kontakt med din verden uansett hvor du er. Kompatibilitet med Apple Carplay® og Android Auto™ (3) gir deg tilgang til meldingene, musikken og appene på smarttelefonen din.

Nissan Townstar kombi:  nærbilde av NissanConnect-skjermen med Apple CarPlay aktivert

1/2 NAVIGASJON

Finn den raskeste ruten til enhver tid. Nissans underholdningssystem NissanConnect holder deg kontinuerlig oppdatert med trafikkoppdateringer i sanntid (4), alternative ruter og mer.

Nissan Townstar : NissanConnect screen with a part of the dashboard
Nissan Townstar kombi: Dynamisk 7/8 bakfra – kjører på en vei med kysten i bakgrunnen

MOTORER OG TEKNISK INFORMASJON

Fremtidsrettede drivlinjer

Pålitelig ytelse med imponerende effektivitet. Nye Nissan Townstar Kombi sin økonomiske bensinmotor overholder de aller siste Euro 6D-utslippsstandardene og har øko-modus for optimalt drivstofforbruk. Bilen kommer senere med elmotor. (5)

TILBEHØR

Sett ditt preg på bilen

Fra sykkelstativ og takbokser til skillevegger og lastenett – skap din perfekte følgesvenn med tilbehør som beskytter og personliggjør din nye Nissan Townstar Kombi. (6)

1/2 Takboks

Gjør den enda mer praktisk, med en rekke takbokser i forskjellige størrelser.

Nissan Townstar kombi:  Parkert på en parkeringsplass ved siden av en innsjø eller kyst med åpen takboks

1/2 Lastestativer

Ta enkelt med deg større eller lengre gjenstander, og frigjør plass i kupéen.

Nissan Townstar kombi: Lasteholdere

1/2 Tilhengerfeste

Med det avtagbare tilhengerfestet får du funksjonalitet når du trenger det og kan fjerne det når du ikke trenger det.

Nissan Townstar kombi:  AVTAGBART TILHENGERFESTE

1/2 Bagasjeromsmatte

Den ene siden av denne matten, som er enkel å ta ut, er i slitesterk velur, mens den andre er i gummi som det er lett å gjøre ren – ideelt for å transportere både skjørere gjenstander eller gjørmete støvler.

Nissan Townstar kombi:  Bagasjeromsinnsats

NISSAN FINANSIERING

En finansieringsløsning for ethvert budsjett

Uansett ditt budsjett, kan Nissan Finance gi deg råd om en rekke finansieringsløsninger slik at du finner den som passer best for deg.

1/2

Nissan Townstar kombi: Mor Aslapper av i passasjersetet

DE SENESTE TILBUD

Se de seneste tilbud

Med flere finansieringstilbud kan du bli Nissan-eier for midre enn du tror.

1/2

Nissan Offers

Ta det neste steget

(1) Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner.    Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For informasjon om betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/ 
(2) ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler.  ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.  
(3) Apple CarPlay og Android Auto kan benyttes gratis, avhengig av modell og/eller versjon. For mer informasjon kontakter du din Nissan-forhandler eller [phone number/e-mail address]. 
(4) Kart og trafikkinformasjon i sanntid, fjernkontrolltjenester og smartvarsling er betalingstjenester, men er gratis i en periode på tre år for utvalgte biler utstyrt med NissanConnect Services. Du finner mer informasjon om dette på siden for utstyrte biler eller se bilbrosjyren. Kontakt din Nissan-forhandler eller [phone number/e-mail address] for mer informasjon.

(5) Strømforbruk (Wt/km): kombinert 180–206, CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null CO2-utslipp under kjøring
(6) Tilbehøret som vises er kun standard og/eller valgfritt på utvalgte modeller. Ytterligere kostnader kan tilkomme.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en bestemt modell, type eller et tilbud. Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).