EN UNIK ELEKTRISK 4WD KJØREOPPLEVELSE UTEN LADING

Nissan X-Trail med e-POWER teknologi

Startpris[*]

580 486 kr

EKSTERIØR

Et design skapt for opplevelser

De elegante LED-frontlyktene og imponerende luftinntakene foran sørger for at bilen synes godt på veien. Nissan X-Trail ser like avansert ut som teknologien som ligger bak den. Vær eventyrlysten. La deg fascinère av denne bilen.

KUPEEN OG BAGASJEROMMET

Den unike del-elektriske fem/syv-seteren med plass til alt og alle

Med plass til opptil 7 personer er det bare å si farvel til krangling om hvem som skal få den beste sitteplassen. Hold deg oppdatert med USB-porter foran og bak, og organiser bagasjerommet ditt slik at det passer den aktuelle turen, med innovative elementer som gir deg opptil 16 ulike bagasjeromsoppsett.
Nissan X-Trail – e-POWER – kjørende

E-POWER

e-POWER. En unik elektrisk kjøreopplevelse – uten lading

Nissan e-POWER er en unik elektrisk teknologi som består av en drivstoffeffektiv bensinmotor som lader et batteri. Resultatet er en responsiv og stillegående kjøreopplevelse uten behov for å lade bilen. Leveres også i en e-4ORCE 4WD-utgave som gir deg enda mer kraft og stabile kjøreegenskaper. Begge teknologiene gir deg en unik kjøreopplevelse, lik en elbil. Nissan X-Trail med sine unike teknologier leverer langt mer enn det man forventer av tradisjonelle hybrider.

Velg din X-Trail

MÅL

Nissan X-Trail-dimensjoner

X-Trail, med interiørplass for opptil sju personer og løftet høyt nok til å klatre over det mest ujevne underlaget, er bygget for alle typer familieeventyr.

1/2 Totale mål

A-Total høyde: 1 720 mm<br> B-Total lengde: 4 680 mm<br> C-Total bredde: 1 840 mm (uten speil)

Nissan X-Trail vinkel forfra

1/2 Bagasjeromskapasitet

A-Bagasjeromskapasitet, opptil 575 l maks. unntatt bagasjesystemer<br> B- Opptil 935 l maks. med nedfellbare seter

Nissan X-Trail-struktur, beskrivelse

1/2 Bagasjeromsplass

A-Bagasjeromsplass maks. lengde: 942 mm<br> B-Bagasjeromsplass maks. bredde: 1 093 mm

Nissan X-Trail vinkel bakfra
X-Trail på en fjellvei

e-POWER TEST DRIVE

<br><br>Prøv e-POWER der du ønsker

Med umiddelbar, jevn akselerasjon fra e-POWER og enestående kontroll fra 4WD-systemet e-4ORCE takler hjulene dine glatt, ujevnt terreng med enkelthet. På tide å ta familieeventyret ditt lenger enn noensinne.

SIKKERHET OG KJØREASSISTANSE

Med høyteknologisk hjelp

Tenk deg muligheten til å ha med en intelligent andrepilot hver gang du er ute og kjører. En som varsler deg, hjelper deg med å parkere, holder deg midt i filen, m.m. Ta en nærmere titt på alle Nissans teknologier (1).

1/2 OPPTIL 35" UNDERHOLDNING

Følg instruksjonene på den 12,3" store, heldigitale NissanConnect-skjermen (2), og få meldinger på det 10,8" store head-up-displayet (3).

Nissan X-Trail – HUD-profil

1/2 PROPILOT – HOLD DEG I FILEN

ProPILOT (4) er nå koblet til navigasjonssystemet slik at du kan tilpasse kjøringen til en rekke kjørescenarier.

Nissan X-Trail – ProPilot – kjørende

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Enklere parkering med en virtuell 360-graders utsikt rundt bilen, nærbilder av for- og baksiden samt fortauet på delte skjermer, samt varsling om personer og gjenstander nær bilen (1).

Nissan X-Trail AVM

TILKOBLING

Koble deg til verden rundt deg

Nye Nissan X-Trail har en 12,3", høyoppløselig skjerm og NissanConnect Services-appen (5) hjelper deg med å koble deg til spillelistene og appene dine, samt stille inn reiseruten din og mer.

1/2 NAVIGASJONSINFORMASJON

Berøringsskjermen på 12,3" er grensesnittet ditt til NissanConnect – finn enkelt frem med intuitiv navigasjon, forbedrede kart, trafikkinformasjon i sanntid og mer (5).

Nissan X-Trail

1/2 VIRTUELL PERSONLIG ASSISTENT I BILEN

Bruk talestyring i bilen ved hjelp av Nissan talestyring. Bare si «Hei Nissan» og be for eksempel om et interessepunkt.

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

BILKONFIGURATOR

Bygg din perfekte Nissan X-Trail

Sett sammen det beste alternativet blant ulike karosserifarger og modeller.

SAMMENLIGN VERSJONER

Finn ut hvilken versjon som passer best for deg

Klikk her for å sammenligne de ulike versjonene og finne den som passer deg best.

1/2

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

TILBEHØR

Velg din personlige stil

Kun originalt tilbehør fra Nissan passer optimalt, og gir den samme påliteligheten og ytelsen som originaldelene til Nissan X-Trail

1/2 Vendbar bagasjeromsmatte

Med myk polstring på den ene siden for bagasje som lett kan gå i stykker og tøffere materiale på den andre siden for store og skitne gjenstander i kontakt med fuktighet og/eller snø.

Nissan X-TRAIL – vendbar bagasjeromsinnsats

1/2 Luksusmatter

Beskytter bilen mot gjørme og skitt og bidrar til økt eksklusivitet og komfort.

Nissan X-TRAIL – luksusmatte

1/2 Terskelplate for bagasjerom

Designet for å beskytte bilen mot riper på bagasjerommets lasteterskel

Nissan X-TRAIL – terskelplate for bagasjerom

1/2 Skvettlapper

"Unngå at din Nissan får et uønsket gjørmebad. Gi bilen verdi og stil, og beskytt karosserisidene samtidig. "

Nissan X-TRAIL – skvettlapper

DE SENESTE TILBUD

Se de seneste tilbud

Med flere finansieringstilbud kan du bli Nissan-eier for mindre enn du tror.

1/2

Nissan X-Trail - 7-seter - Nissan-tilbud

[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner.    Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no

[2] * 12,3 tommers HD-berøringsskjerm er tilgjengelig for N-Connecta-utgaver og høyere
[3] Head-up-enheten er en praktisk funksjon som viser viktig informasjon i frontruten, slik at du har dem i synsfeltet samtidig som du kan holde full oppmerksomhet på veien.

[4] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha full kontroll over bilen til enhver tid.

[5] For å bruke NissanConnect Services, må du ha en NissanConnect Services-brukerkonto, og registrere deg og logge deg inn på NissanConnect Services-appen med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen NissanConnect Services, må du ha en mobil med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet. 

[6] Amazon, Alexa og alle relaterte merker er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaper

[7] Kunder må ha en Amazon eller Google™-konto, samt Wi-Fi eller 4G for å kunne bruke denne funksjonen. 

[8] Apple CarPlay og Android Auto kan benyttes gratis, avhengig av modell og/eller versjon. Kontakt din Nissan-forhandler eller Nissan på [telefonnummer/e-postadresse] for mer informasjon
[9] Wi-Fi i bilen er alltid en betalingstjeneste og er tilgjengelig som et abonnement. Kontakt din Nissan-forhandler eller Nissan på [telefonnummer/e-postadresse] for mer informasjon.

[10] Alexa i bilen er tilgjengelig i FR, DE, ES, IT og EN i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Irland og Østerrike.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning.  I noen tilfeller brukes det bilder av biler som ikke er utstyrt for Europa, og bilder som ikke representerer spesifikke modeller, versjoner eller tilbud.  Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.  (mot en ekstra kostnad)