FØLG INNOVASJONENE FRA NISSAN

Nissan gir deg en hel verden av opplevelser. Vi lager ikke bare spennende og innovative biler. Playstation-konkurranser, UEFA-fotball, historiene bak teknologien – les videre, og oppdag hvordan Nissan beriker livet.

Nissan Europe går i bresjen for den nye Futures Event-serien

Nissan er tilbake med et nytt og spennende arrangement – Nissan Futures Event! Arrangementet gikk av stabelen den 2. oktober i Oslo på DogA, Norsk senter for design og arkitektur, og introduserte den neste utviklingen innen mobilitet, samt Nissans visjon om hvordan selskapets biler skal integreres i samfunnet for å gjøre det til et bedre sted.

INTELLIGENT MOBILITY

EN TØFFERE VEI GJENNOM LIVET

Når sjåfører, bilene deres og samfunnet er synkronisert, blir verden et bedre sted. Oppdag en måte å kjøre på som er smartere, tryggere, enklere og simpelthen spennende.

DEN ULTIMATE TESTEN

Det er ikke bare adrenalinet som leder oss til racerbanen. Motorsport er den ultimate startgropen for å teste våre nye innovasjoner, og våre fremavlede, høyytelses NISMO-modeller er et direkte resultat av disse testene.

ET BLIKK INN I FREMTIDEN

INSPIRERT AV EN VISJON OM EN SIKRERE, MER BÆREKRAFTIG OG SPENNENDE MOBILITET

KONSEPTBILER

NISSAN: STOLT PARTNER MED UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Som stolt partner med UEFA Champions League og andre begivenheter, deler vi all spenningen med deg rett her, inkludert videoer, konkurranser og mer.

LES DE SANNE HISTORIENE

Ingen forstår livet som en Nissan-eier bedre enn kundene selv. Derfor lar vi dem ta seg av praten. Anmeldelser fra REEVOO er den beste måten å komme frem til sannheten på.