Nissan Leaf – bilde

Nissan LEAF

Elektrisk familiebil

Startpris[*]

234 000 kr

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

MODELLER OG BESPARELSER

Raskere lading, lengre turer

Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å nyte den umiddelbare responsen til en 100 % elektrisk motor. Med ladetider på rundt 60 minutter og opptil 385 km (1) rekkevidde, byr nye Nissan LEAF på enda mer innovasjon for å få mer ut av kilometrene dine og øke batteriets kapasitet. (2)

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

LADING OG ØKONOMI

Enkel økonomisk lading

Fra du nærmer deg ladestasjonen til elbilen er plugget inn - hvert steg i ladingen av din LEAF vil føles enkelt, spesielt når du oppdager prisen du betalte for ladingen.

TEKNOLOGI

Skjerp sansene dine

Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT Assist (3), og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan LEAF er den perfekte representasjonen av Nissan Intelligent Mobility (4).

1/2 ProPILOT Assist

Din smarte ledsager – hjelper deg med å kjøre på trygg avstand, holder deg midt i filen og mer. (4)

Nissan Leaf – innvendig dashbord med mann –  ProPILOT

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Gjør det lekende lett å parkere med et virtuelt 360° fugleperspektiv av din Nissan LEAF. (4)

Nissan LEAF – dashbord med AVM TEKNA

1/2 SØMLØS TILKOBLING

Hold deg informert og la deg underholde med Apple CarPlay™, Android Auto™ (5) og en Wi-Fi-sone (6) som lar deg koble til flere enheter.

Nissan LEAF – Apple CarPlay og Android Auto

ELEGANT DESIGN

Elektrisk utseende

Med markerte og aerodynamiske linjer, et unikt flytende tak og en karakteristisk V-Motion-grill, gir Nissan LEAF et like avansert inntrykk som teknologien som ligger bak. Vær dristig. Vær eventyrlysten. La deg fascinere.

Nissan Leaf – mann som sitter på bilen

BILKONFIGURATOR

Bygg din Nissan LEAF nå

Utforsk alle måtene du kan sette ditt preg på din Nissan LEAF.

De nyeste tilbudene

Med mange fleksible finansieringsalternativer, kan du oppleve Nissan LEAF for mindre enn du tror.

1/2

Nissan Leaf – TEKNA 3/4 packshot forfra
Nissan Leaf – kjører i byen

TILBEHØR

Bygg den slik du ønsker

Skreddersy Nissan LEAF slik at den passer dine behov med vårt utvalg av tilbehør. [*]

VERSJONER & UTSTYR

Alle modeller av Nissan LEAF – se elektriske Nissan LEAF

Nissan LEAF har en rekke tilbehørsnivåer. Klikk her for mer informasjon.

1/2

Nissan Leaf – packshot-profil

MÅL

Nissan LEAF – mål

100 % elektrisk for hele familien, med et stort bagasjerom på 435 l og 60:40 delte bakre seter – Nissan LEAF er et friskt pust på mer enn én måte.

1/2 Totale mål

A-Total høyde: 1 540 mm<br> B-Total lengde: 4 490 mm<br> C-Total bredde: 1 788 mm (uten speil)

Nissan Leaf vinkel forfra

1/2 Bagasjeromskapasitet

A-Bagasjeromskapasitet, opptil 435 l maks. unntatt bagasjesystemer<br> B- Opptil 1 176 l maks. med nedfellbare seterygger

Nissan Leaf-struktur, beskrivelse

1/2 Bagasjeromsplass

A - Bagasjeromsplass maks. lengde (med nedfellt bakseterygg): 1 618 mm<br> B - Bagasjeromsplass maks. bredde: 1 239 mm

Nissan Leaf vinkel bakfra

Finn ut hvilken versjon som passer best for deg

Klikk her for å sammenligne de ulike modellene og finne den som passer deg best.

1/2

Nissan Leaf – 3/4 bakfra kjørende på veien
Nissan LEAF Owners

EKTE NISSAN LEAF OPPLEVELSER

Vi spurte våre kunder og de svarte. Se hva de svarte.

DE SENESTE TILBUD

Se de seneste tilbud

Med flere finansieringstilbud kan du bli Nissan-eier for midre enn du tror.

1/2

Nissan Offers

VANLIGE SPØRSMÅL

arrow-icon

[1] Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til en bestemt bil og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[2] Tallene som er oppgitt er for batterier på 39 kWt (Nissan LEAF) og 59 kWt (Nissan LEAF e+). Ladetiden avhenger av ladeforholdene, inkludert ladertype og -tilstand, batteritemperatur og omgivelsestemperaturen på bruksstedet. Angitt hurtigladetid krever bruk av en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er utviklet for å støtte de fleste typer kjøreturer i dagliglivet, og er utstyrt med sikringstiltak for å beskytte batteriet ved gjentatt hurtiglading i løpet av kort tid. Ladetiden ved gjentatt hurtiglading kan øke hvis batteritemperaturen aktiverer teknologien som beskytter batteriet.

[3] Nissan ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset modellutvalg. Nissan ProPILOT Assist er et avansert førerassistansesystem med begrenset yteevne. Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. ProPILOT Assist -funksjonen er kun beregnet for «Øynene på veien»/«Hendene på rattet»-motorveier (atskilt med barrierer), og skal ikke brukes ved bykjøring. Marsjhastighet bør stilles inn i samsvar med lokale fartsgrenser. ProPILOT Assist er kun tilgjengelig med automatgir.

[4] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller or www.nissan.no/

[5] Apple CarPlay og Android Auto kan benyttes gratis, avhengig av modell og/eller versjon. Kontakt din Nissan-forhandler for mer informasjon [telefonnummer/e-postadresse]

[6] Wi-Fi i bilen er alltid en betalingstjeneste og er tilgjengelig som et abonnement. Kontakt din Nissan-forhandler for mer informasjon [telefonnummer/e-postadresse].

[7] Tilbehøret som vises er kun standard og/eller valgfritt på utvalgte modeller. Ytterligere kostnader kan tilkomme.

[8] Maksimal AC-ladeeffekt fra Nissan LEAF er 6,6 kW. Den angitte ladetiden er basert på lading med en type 2-ladekabel (modus 3) 32A.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller vises bilder som ikke er utstyrt for Norge, og bilder som ikke representerer spesifikke modeller, klasser eller tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg (mot en ekstra kostnad).