Helelektrisk
Helt nye teknologier:
e-Pedal og ProPILOTET INITIATIV FOR BÆREKRAFTIGHET

Hos Nissan tror vi på en bærekraftig framtid, og vi er overbevist om at det kun vil skje hvis vi handler nå. Det er grunnen til at vi leder an i arbeidet med elektriske mobilitetsløsninger for å forme smarte byer og skape en innovativ og bærekraftig framtid.

ELEKTRISKE BILER FRA NISSAN

Bli med i elbilrevolusjonen. Kjør fremtidens bil – i dag. Nissan med sitt banebrytende utvalg av elbiler og elektriske flerbruksbiler, byr på ytelse i verdensklasse og moderne teknologi, slik at du kan nyte turen helt utslippsfritt.

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, variant eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte varianter.

 

***Kjørestil, underlag, temperatur, bruk av klimaanlegg og en rekke andre faktorer påvirker kjørerekkevidden.

WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) er en ny laboratorietest som brukes til måling av forbruk og utslipp av CO2 fra personbiler, samt andre forurensende utslipp. I tillegg testes kjørerekkevidden for elbiler.

Rekkevidde blandet kjøring (WLTP) - 270 km.

Rekkevidde bykjøring (WLTP) - 389 km.