LEAF

DEN 100% ELEKTRISKE FAMILIEBILEN

Ekte mennesker, ekte meninger

Klikk her for genuine tilbakemeldinger fra kunder og objektive anmeldelser. Les hvordan Nissan-eiere rangerer bilene sine – du kan til og med be dem om nyttige råd.


BLI KJENT MED NISSAN LEAF

FÅ EN GUIDET INNFØRING

Har du lyst til å vite hvordan det er å eie en Nissan LEAF? Videoen vår tar deg gjennom det grunnleggende, inkludert hvordan du lader bilen.

Nissan Insider LEAF Walkaround


Det er enkelt å lade Nissan LEAF hjemme. Med en hjemmeladestasjon på 32 A og den valgfrie laderen på 6,6 kW ombord i bilen, kan du gå fra tomt til fullt batteri på ca. fire timer for batteripakken på 24 kWt – eller fem og en halv time med den mer kraftige batteripakken på 30 kWt. Det vil la deg kjøre 100-160 km med et 24 kWt-batteri og 125-200 km med et 30 kWt-batteri*, som er mer enn nok for de fleste kjøreturer. De gode nyhetene er at mens du er ute og gjør ditt, så dukker det opp ladestasjoner for elektriske biler overalt.

*Antagelse om kjørerekkevidde under moderate kjøreforhold. Forskjellige faktorer kan påvirke kjørerekkevidde, deriblant kjørestil, veiforhold, temperaturen ute og klimaanlegg.

Bilder er veiledende. De kan vise spesifikasjoner fra andre markeder, og viser ikke gitte modeller, modellvarianter eller tilbud. Viste funksjoner kan være utilgjengelige eller kun finnes på visse modellvarianter.