[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. Klikk her for betingelser og vilkår som gjelder for teknologiene fra Nissan.

[2]Tilkobling av en smarttelefon for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

[3] Avventer fraskrivningsklausul fra NE juridisk avdeling

[4] Informasjonen er basert på interne testdata. Den er antydende og referer ikke til en bestemt bil. Den utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, m.m. Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg retten til å endre kalkulatoren når som helst.

[5] Tallene som er oppgitt er for batterier på 39 kWt (Nissan LEAF) og 59 kWt (Nissan LEAF e+). Ladetiden avhenger av ladeforholdene, inkludert ladertype og -tilstand, batteritemperatur og omgivelsestemperaturen på brukerstedet. Angitt hurtigladetid krever bruk av en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er utviklet for å støtte de fleste typer kjøreturer i dagliglivet, og er utstyrt med sikringstiltak for å beskytte batteriet under gjentatte hurtigladinger i løpet av kort tid. Ladetiden ved gjentatte hurtigladinger kan øke hvis batteritemperaturen aktiverer teknologien som beskytter batteriet.

[6] For å bruke NissanConnect-tjenestene, må du ha en NissanConnect-brukerkonto og du må registrere deg og logge deg inn på NissanConnect med brukernavnet og passordet ditt. For å bruke gratisappen Nissan Connect, må du ha en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med tilgang til mobildata på din eksisterende eller en separat mobiltelefonavtale. Alle tjenester er avhengig av tilgang til mobilnettet.

[7] TBC-fraskrivningsklausul skal leveres senere av NE juridisk avdeling

[8] Strømforbruk (Wt/km): kombinert 180–206, CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null utslipp av CO2 under kjøring.

Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).