NISSAN NÆRINGSSALG PUSH

TRENGER DU VAREBILER TIL DIN BEDRIFT?

Det er på tide av bedriften din tar neste steg. Uansett om du kjører en tjenestebil eller trenger en større flåte, tilbyr Nissan Næringssalg alt du trenger for å sette deg på veien til suksess.

5 års garanti

UTVALGET AV KOMMERSIELLE KJØRETØY

Møt Nissans omfattende utvalg av kommersielle kjøretøyer, og finn stjernespilleren som møter dine forretningsbehov med 5 års garanti inkludert for alle modeller.

Hold kontakten

Hold kontakten

Finn ut hva som skjer hos Nissan med vårt nyhetsbrev på nett – der får du all den nyeste informasjonen om produkter og tjenester, i tillegg til fristende tilbud.

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, type eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte typer.

* 5 års / 160 000 km (det som inntreffer først) Fabrikantgaranti for LCV range (med unntak av e-NV200: 5-år / 100 000 km Fabrikantgaranti for EV systemets deler, samt resten av kjøretøyet, og 8 års / 160 000 km garanti for kapasitetstap på batteriet). Ubegrenset kjørelengde for lakk, Nissan originale deler og tilbehør, veihjelp og rustgarantier. For mer informasjon, se Nissans garantihefte.