BESTILL NISSANS NYHETSBREV

BESTILL NISSANS NYHETSBREV

Ønsker du å komme i kontakt med Nissan samt motta siste nytt, tilbud og mere til, er du på rett sted! Bare fyll inn dine kontaktdetaljer og bekreft. Ja, så enkelt er det.

Fornavnet skal kun inneholde bokstaver.

Etternavnet skal kun inneholde bokstaver.

Hvorfor dele personopplysningene dine med oss?

Når du deler personopplysningene dine med oss kan Nissan Nordic, Norsk Filial av Nissan Nordic Europe Oy, Finland og Nissan Automotive Europe S.A.S som behandlingsansvarlig, bruke dine personopplysninger for det formål å besvare dine forespørsler (også gjennom våre forhandlere), sende deg relevant informasjon og markedsføring om våre produket og tjenester gjennomføre kundetilfredshetsundersøkelser og forbedre våre produkter og tjenester. Vi kan også sende deg personlig tilpasset reklame om våre produkter og relaterte tjenester dersom du eksplisitt samtykker til det på forhånd.


Hvem deler vi informasjonen med?

Som selvstendig behandlingsansvarlig begrenser vi delingen av din personopplysninger til Nissan-forhandlere, tjenesteleverandører og andre enheter i Nissan-konsernet. Det kan derfor hende at personopplysningene dine overføres til land utenfor EØS, men vi vil gjennomføre alle nødvendige tiltak denfor å beskytte personopplysningene.


Dine rettigheter

Dersom du ønsker det, kan du få tilsendt dine personopplysninge i et strukturert og standard format. Du kan også be om at dine personopplysninger ikke skal behandles, om begrenset behandling, om endring, og /eller om kryptering av.
Du kan når som helst endre dine preferanser om hvordan vi behandler dine personopplysninger ved å kontakte oss via skjemaet som du finner på Nissans nettside her.

Mer informasjon om Nissans datasikkerhet og integritet finner du her.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta markedsføring og informasjon fra oss kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å bruke avmeldingslenken i kommunikasjonsinformasjonen som du har mottatt fra oss. Du kan lese mer omkring personvern hos Nissan ved å klikke her.

* Obligatoriske felt