grade_packshot_qq_n-connecta_white

Som beslutningstaker vet du at enhver bedrift har sine egne unike behov. Dette gjelder også biler som benyttes i næring.

Nissan har lang erfaring i å møte behov for en hverdag i stadig endring hos både store og små bedrifter. Vi tilpasser oss til dine behov, ikke omvendt. Vårt brede utvalg dekker alt fra elegante og smakfulle personbiler, til kraftige firehjulstrekkere i tillegg til effektive varebiler. Med god tilgang på ombygninger kan vi levere skreddersøm som er tilpasset din bedrift. Med våre 100% elektriske Nissan LEAF og Nissan e-NV200, er vi også pionèrer innen elektriske biler.

Med Nissan er alt under kontroll:

Alle våre elektriske- og personbiler har en omfattende 5 år/100 000 km-produsentgaranti, inkludert Nissan Assistance Veihjelp.

Våre diesel- og bensinvarebiler har en garanti på 5 år/160 000 km (det som kommer først).

Batteriet på våre elektriske biler har 8 år/160 000 km garanti.

De offisielle Nissan-autoriserte serviceverkstedene sørger for at det beste vedlikeholdet alltid er innen rekkevidde.

Vi er stolte av å kunne tilby alt dette, og mye mer. Du kjenner best dine arbeidsbehov, og vår jobb er å finne fleksible løsninger for deg og din bedrift. Dette inkluderer for eksempel våre skreddersydde finansieringsløsninger, og den suverene serviceinnstillingen.

Vi ønsker å gi deg det mest konkurransedyktige tilbudet på markedet. For å få vite mer kan du kontakte oss ved å sende en e-post til:

fnne4@nissan-europe.com