Som beslutningstaker vet du at enhver bedrift har sine egne, unike behov. Dette gjelder også biler som benyttes i næring.

Vi hos Nissan har lang erfaring i å møte behov for en hverdag i stadig endring. Hos både store og små bedrifter.

Hos Nissan tilpasser vi oss til dine behov, ikke omvendt. Vårt brede utvalg dekker alt fra elegante og smakfulle personbiler, til kraftige firehjulstrekkere i tillegg til effektive varebiler. Med våre 100% elektriske LEAF og e-NV200, er vi også pionerer innen elektriske biler.

Med Nissan er alt under kontroll:

Alle våre personbiler har en omfattende 5 års/100 000 km-produsentgaranti, inkludert Nissan Assistance Veihjelp.

Nissan varebiler har en garanti på 5 år eller 160 000 km (det som kommer først, eksklusiv e-NV200, der produsentgarantien er 5 år/100 000 km. Batteriet er garantert mot et tap av kapasitet som ligger under 9 streker (av 12) som vises på bilens batterikapasitets-instrument, for en periode av 8 år/160 000 km) De offisielle Nissan-autoriserte serviceverkstedene sørger for at det beste vedlikeholdet alltid er innen rekkevidde.

Vi er stolte av å kunne tilby alt dette, og mye mer. Du kjenner best dine arbeidsbehov, og vår jobb er å finne fleksible løsninger for deg og din bedrift. Dette inkluderer for eksempel våre skreddersydde finansieringsløsninger, og den suverene serviceinnstillingen.

Vi ønsker å gi deg det mest konkurransedyktige tilbudet på markedet.