Velg ditt land
Det er veldig viktig for oss å beskytte din personlige informasjon.
Det er veldig viktig for oss å beskytte din personlige informasjon.

Hvorfor må du dele personlig informasjon?
Ved å dele din personlige informasjon kan Nissan Nordic, Norsk Filial av Nissan Nordic Europe Oy, som fungerende databehandler, behandle dine forespørsler (spesielt via våre forhandlere), sende deg relevant informasjon om bilene og tjenestene våre, måle resultatet av salgs-, ettersalgs- og reklameaktiviteter, gjennomføre tilfredshetsundersøkelser, forbedre produktene og tjenestene våre og, med forbehold om din uttrykkelige forhåndsgodkjenning, sende deg personlig tilpasset reklame for bilene våre og relaterte tjenester.

Hvem deler vi informasjonen med?
Som uavhengige innsamlere av informasjon, begrenser vi delingen av din personlige informasjon til Nissan-forhandlere, tjenesteleverandører og andre enheter i Nissan-konsernet. Det kan derfor hende at informasjonen din sendes utenfor EØS, men vi vil gjennomføre alle nødvendige tiltak for å beskytte den.

Dine rettigheter.
Du kan få tilsendt din personlige informasjon i et strukturert og standard format.  Du kan også be om at din personlig informasjon ikke skal behandles eller be om begrenset behandling, samt endring eller tilbakeholdelse, av denne informasjonen.

Du kan når som helst ombestemme deg vedrørende behandlingen av din personlige informasjon ved å sende en e-post til norway@nissan-services.eu.

Takk for at du besøker oss. Du har blitt bedt om å dele litt personlig informasjon. For oss er det veldig viktig å beskytte denne informasjonen:
Du kan når som helst trekke tilbake samtykket og stoppe abonnementet ved å klikke på stopp abonnement-lenken i kommunikasjonen du mottar. Du finner mer informasjon om personvern hos Nissan ved å klikke her.