NISSAN NORDIC, NORSK FILIAL AV NISSAN NORDIC EUROPE OY, FINLAND med organisasjonsnummer 988 474 509 («Nissan», «oss», «vi» eller «vår»), forretningsadressen til den norske filialen er Nye Vakås vei 80, 1395 HVALSTAD, er forpliktet til å beskytte personvernet til sine brukere.
Denne personvernerklæringen forklarer vår personvernpolicy med hensyn til personopplysninger du leverer til oss (eller kan samles inn fra deg) når du besøker vårt nettsted («Informasjon»). Vi vil bruke informasjonen i henhold til samtykke innhentet fra deg og i samsvar med personopplysningsloven («Loven»).
Merk deg at denne personvernerklæringen kun gjelder for bruk av Informasjon som innhentes via vårt nettsted eller ved kommunikasjon med oss. De gjelder ikke for personvernerklæringer fra tredjeparters nettsteder som er lenket til på vårt nettsted, eller ved din kommunikasjon med tredjeparter (inkludert våre autoriserte forhandlere).
Ved å bruke vårt nettsted samtykker du i vår innhenting og bruk av Informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis vi endrer denne personvernerklæringen vi vil postere en oppdatert versjon på nettstedet for å informere deg om hva slags Informasjons som innhentes, hvordan den brukes og under hvilke omstendigheter den kan offentliggjøres.