Kjære kunde,

 Vi vil gjerne informere deg om at NissanConnect EV-appen som for øyeblikket er koblet til bilen din, vil slås av som forberedelse til 2G-nettets stenging. Dette vil påvirke Nissan LEAF produsert frem til 2016 og e-NV200 produsert frem til 2018.


Avviklingen av NissanConnect EV-appen er knyttet til mobilnett-operatørenes beslutning om å stenge 2G-nettet, hvilket påvirker alle bilprodusenter som bruker samme 2G-teknologi.


Som et resultat vil du ikke kunne bruke NissanConnect-tjenestene dine fjernbetjent gjennom NissanConnect EV-appen fra 1. april 2024.


Vi kan imidlertid informere deg om at tidsinnstilling av klimakontroll og lading fremdeles vil være tilgjengelig direkte i bilens navigasjonssystem. Se videoene i lenken eller les instruksjonsboken, eller i Nissan Driver's Guide-appen, for ytterligere veiledning om hvordan du bruker disse funksjonene i bilen.


Vi kan forsikre deg om at Nissan også i fremtiden vil fortsette sitt engasjement og investere i fremtidsrettede teknologier og plattformer for kommende produkter.


Takk for at du er Nissan-eier og for din støtte.


Med vennlig hilsen,

Nissan