(1) Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner.    Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For informasjon om betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/ 
(2) ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler.  ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.  
(3) Apple CarPlay og Android Auto kan benyttes gratis, avhengig av modell og/eller versjon. For mer informasjon kontakter du din Nissan-forhandler eller [phone number/e-mail address]. 
(4) Kart og trafikkinformasjon i sanntid, fjernkontrolltjenester og smartvarsling er betalingstjenester, men er gratis i en periode på tre år for utvalgte biler utstyrt med NissanConnect Services. Du finner mer informasjon om dette på siden for utstyrte biler eller se bilbrosjyren. Kontakt din Nissan-forhandler eller [phone number/e-mail address] for mer informasjon.

(5) Strømforbruk (Wt/km): kombinert 180–206, CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null CO2-utslipp under kjøring
(6) Tilbehøret som vises er kun standard og/eller valgfritt på utvalgte modeller. Ytterligere kostnader kan tilkomme.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en bestemt modell, type eller et tilbud. Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).