Nissan Micra Around View Monitor in Action

FØL DEG TRYGGERE:
FORNØYD OG TILKOBLETNissan Micra Intelligent Lane Intervention

INTELLIGENT FILSKIFTEVARSLING

Dette systemet oppdager om du kjører ut av filen uten å blinke. Det varsler deg og bremser forsiktig ned for å føre deg tilbake i filen igjen. 

 

 

  Varsler deg 

  Bremser for å holde deg i filen

Nissan MICRA intelligent nødbremsing

INTELLIGENT NØDBREMSING

Intelligent nødbremsing overvåker hastigheten og avstanden mellom deg og bilen foran, og informerer deg hvis du trenger å redusere farten. Systemet kan til og med aktivere nødbremsassistenten og automatisk bremse ned for å unngå en kollisjon med bilen foran. Og når det oppdager en fotgjenger i fotgjengerfeltet, kan den stoppe bilen helt.

Nissan MICRA fjernlysassistent

FJERNLYSASSISTENT

Se bedre om natten uten å blende andre sjåfører. Fjernlysassistenten slår på fjernlysene når du trenger dem – og veksler til nærlys når det oppdager en bil foran deg. 


Nissan Micra Around View Monitor Parking

Intelligent around view monitor

Et fugleperspektiv over et hvilket som helst område

Nissan MICRA med klasseeksklusive Intelligent Around View Monitor bruker fire kameraer for å gjøre parkering og manøvrering utrolig enkelt. Det gir deg et virtuelt fugleperspektiv av bilen og omgivelsene, i tillegg til en valgbar delt skjerm med nærbilder foran, bak og fra fortauskanten, slik at du har full oversikt og unngår skade.

 

 

  4 kameraer

 

  Fugleperspektiv

Nissan MICRA trafikkskiltgjenkjenning

Trafikkskiltgjenkjenning

Nissan MICRA gjør det enkelt å holde fartsgrensene. Skiltgjenkjenningssystemet registrerer veiskilt når du kjører og viser deg fartsgrensen på den digitale informasjonsskjermen. 

Nissan MICRA blindsonevarsling

Blindsonevarsling

Bytt fil uten fare. Dette systemet holder et øye med blindsonen din og varsler deg hvis det er biler der. 


Illustrasjon av Nissan MICRA bakkestartassistent

Bakkestartassistent

Når du står i en bratt bakke, er det alltid en bil bak som er litt for nær. Takket være bakkestartassistenten hindres du fra å rulle bakover. Den holder bremsetrykket oppe i et par sekunder, slik at du får tid til å bytte fra bremsepedalen til gasspedalen. 

 

 

  Aktiverer bremsene i en bakke

 

 Bremser i 2 sekunder

Illustrasjon av Nissan MICRA intelligent kjørekontroll

Intelligent kjørekontroll

Hump? Hvilken hump? Intelligent kjørekontroll kan aktivere bremsene automatisk og justere motorens dreiemoment, slik at du får en mer behagelig tur.

Illustrasjon av Nissan MICRA intelligent sporingskontroll

Intelligent sporingskontroll

Sitt som limt i svingene med kjøreegenskaper som gjør det til en lek. Den intelligente sporingskontrollen leser situasjonen og bremser hvert hjul individuelt ved behov for å hjelpe deg å styre optimalt gjennom svingen.