Mann kjører Nissan LEAF med Nissan Intelligent Mobility

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY-OPPLEVELSEN

Med Nissan Intelligent Mobility byr Nissan LEAF på noen av de mest avanserte førerassistanseteknologiene. Funksjoner som intelligent nødbremsing er klare til å gripe inn ved behov, slik at du kan føle deg trygg når du kjører. Og vår revolusjonerende Nissan ProPILOT hjelper deg med alt fra parkering til håndtering av trafikkorker til å holde deg i filen på motorveien. Med familiebil- og varebilmodellene i Nissan e-NV200-serien får du også fordelen av Nissan Intelligent Mobility, takket være nullutslipp og den avanserte tilkoblingen de deler med Nissan LEAF.

Logo for Nissan Intelligent Mobility
linje

INTELLIGENT KJØRING

Mer trygghet

Intelligent kjøring starter nå, med førerassistanseteknologi som hjelper deg med å se og føle mer, og som griper inn når du trenger det.

INTELLIGENT KRAFT

Mer spenning

Hva om du kunne ha en spennende kjøretur hver gang? En bil med nullutslipp gjør det mulig. Med umiddelbar akselerasjon og herlig enpedalskjøring, får du en helt unik kjøreopplevelse.   

INTELLIGENT INTEGRERING

Mer tilkoblet

Din Nissan kan allerede koble seg problemfritt til smarttelefonen din. Det neste trinnet er smarte biler som kobler seg opp mot hverandre i et økosystem som forbedrer sikkerheten og trafikkflyten.

Nissan LEAF på et tak

NISSAN ELBILTRADISJON

Vi har eksistert en stund. Nullutslippsbilen Nissan LEAF er verdens første masseproduserte elbil og verdens bestselgende elbil. Vi bygger alle elbilene våre slik at de skal være robuste og fortsetter å forbedre dem. De er testet over millioner av kilometer og i forhold som er så krevende at vi vet at de er rustet til å utmerke seg i den virkelige verden. Og for å sikre at vi hele tiden er i forkant av teknologien for elbiler i årene som kommer, deltar vi nå også i Formel E – verdens fremste helelektriske racingklasse.

Nissan elektrisk drivlinje

BATTERIINNOVASJON: MER KAPASITET, SAMME STØRRELSE

Ekspertene våre har jobbet med batteriteknologien som driver elbiler i flere generasjoner og banet vei for stadig bedre versjoner. Vi utvikler batteriet kontinuerlig, noe som betyr mer energi og begeistring for kundene våre. Mange års forskning har ført oss til den enestående levetiden til batteriet i nye Nissan LEAF og e-NV200. Vårt litiumionbatteri, med en kapasitet på 40 kWt, kan lagre mer energi og lar deg kjøre lengre uten å ta opp mer plass. Du får dermed mer enn nok kjørelengde til å tilfredsstille dine daglige behov, uansett om du kjører i byen eller på motorveien.

Elbiler fra Nissan oppstilt med batterigarantimerke

8 ÅR / 160 000 KM GARANTI

Vår innovasjonstradisjon og omfattende testing betyr at vi gir deg trygghet med en imponerende garanti. Hver ny Nissan elbil støttes av en garanti på 8 år eller 160 000 kilometer (avhengig av hva som kommer først) som dekker gradvis kapasitetstap på litiumionbatteriet.