Nissan LEAF by night with a map on the phone on the bottom right and Nissan Charge Logo on the toop right

LES MER OM NISSAN CHARGE


LADENØKKEL

LADING OG LADESTASJONER

PRIS

BRUKERKONTO

(1) For Nissan LEAF fra modellår 2019
(2) Tallene som er oppgitt er for batterier på 40 kWt (Nissan LEAF) og 62 kWt (Nissan LEAF e+). Ladetiden avhenger av ladeforholdene, inkludert ladertype og -tilstand, batteritemperatur og omgivelsestemperaturen på bruksstedet.  Angitt hurtigladetid krever bruk av en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er utviklet for å støtte de fleste typer kjøreturer i dagliglivet, og er utstyrt med sikringstiltak for å beskytte batteriet under gjentatte hurtigladinger i løpet av kort tid. Ladetiden ved gjentatt hurtiglading kan øke hvis batteritemperaturen aktiverer teknologien som beskytter batteriet.
Funksjonens reaksjonsfølsomhet og bruk kan påvirkes når bilen mottar et dårlig signal.  For optimal bruk må du sørge for at bilen er i et område med god nettverksdekning.
Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.
 Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg). Kilde: AAA, totalt antall registreringer av Nissan LEAF i 2018 i EU, Norge, Sveits og på Island.
Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EUs regelverk og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til en bestemt bil og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).
  Strømforbruk (Wt/km): Kombinert 180-206, CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null CO2-utslipp under kjøring.
Funksjonens reaksjonsfølsomhet og bruk kan påvirkes når bilen mottar et dårlig signal.  For optimal bruk må du sørge for at bilen er i et område med god nettverksdekning.