SHOWTIME HELE TIDEN

Livet går fort om dagen, og det skjer alltid noe spennende hos Nissan – nye modeller, futuristiske konseptbiler, og ankomsten av enda mer avansert teknologi. Hold følge med de siste Nissan-nyhetene fra bilutstillinger verden over.

Nissan Europe går i bresjen for den nye Futures Event-serien

Som lederen innenfor elektrisk mobilitet og innovasjon for fremtiden, lanserte Nissan det første Futures Event arrangementet den 10. mai 2016.

Direktører, pådrivere og presse var blant de inviterte til den banebrytende Futures-diskusjonen.

Følg med her for nyheter, oppdateringer og mer.

MER SPENNING MED «SWAY»: NISSAN PÅ GENEVA MOTOR SHOW 2015

SWAY ble avdekket på Geneva Motor Show 2015 og gir et innblikk i hvordan en fremtidig generasjon Nissan-modeller kan bli seende ut dersom selskapets spennende nye designspråk blir brukt på en europeisk kombi.

VAREBILUTSTILLINGEN I HANNOVER 2016

Det er det ultimate arrangementet for nyttekjøretøy. Bli med oss til Hannover i år, og se vår egen "årets internasjonale pickup" og det omfattende utvalget av Nissan nyttekjøretøy, samt den store nyheten: avdukingen av vår nye varebil i mellomstørrelse, Nissan NV300. Vi sees 21.09.16!

GT Academy-vinner Mardenborough om å kjøre GT-R LM NISMO under Le Mans

GT ACADEMY-VINNER MARDENBOROUGH OM Å KJØRE GT-R LM NISMO UNDER LE MANS

På Chicago Auto Show tidligere denne måneden, avslørte Nissan at vinneren GP3-løpet – Jann Mardenborough – er en av sjåførene av den innovative GT-R LM NISMO-racerbilen.

ENERGISKE FAMILIER ER GLADE I SIN HELELEKTRISKE NISSAN LEAF

MYE MER ENN EN «BIL NUMMER TO»

YUTAKA KATAYAMA, AKA «MR. K», DØR VED EN ALDER AV 105 ÅR

NISSAN-LEGENDE OG SKAPEREN AV Z