Vi lader opp

Med den største infrastrukturen for elbil-lading noensinne, og innovasjoner som hele tiden gjør lading raskere og enklere, gjør vi vår visjon om en elektrisk framtid til virkelighet.

En familie i vekst

Vi er ikke de eneste som satser elektrisk. Med en investering på fire milliarder dollar over hele verden i batteriutvikling og infrastruktur for elektrisk kjøretøy (ladestasjoner osv.), har vi gått sammen med EU-kommisjonen i ni vekstprosjekter for hele kontinentet. I tillegg har vi slått oss sammen med selskaper som Ikea, Enel, Autogrill og andre for å sikre at elektrisk er lett å finne, slik at det kan gjøre hverdagen din lettere. Og dette vil bare vokse.

Hjemmets gleder

Nissan elbiler er bygget for å gjøre livet ditt lettere, og lading har aldri vært enklere. Du kan problemfritt plugge deg inn hjemme i en vanlig veggkontakt, eller du kan installere en veggboks for enda raskere lading. Du kan også starte ladingen med NissanConnect EV app, se når bilen din er fulladet, og i tillegg kan du varme opp eller kjøle ned bilen før du skal bruke den. Middag med familien, TV på senga, hva du enn gjør kan du slappe av: hjemmet ditt er områdets best drevne drivstoffstasjon.