FRAMTIDEN ER ELEKTRISK

Hos Nissan er vi stolte av å være de ubestridte elektriske pionerene. Fordelene med elektrisk drift stilles det ikke spørsmål ved, enten det gjelder miljøet, det sosiale, personlige eller finansielle – vårt utvalg av elektriske biler er utstyrt for å passe deg og passe inn i framtiden din.


Elektrisk følelse i Monaco

Se (eller se igjen) Margot Robbies første billøp i Nissan BladeGlider. Hun fikk kjørt seg da hun konkurrerte i Nissans ultimate nyskapning i Monaco. Nissans ultimate nyskapning, BladeGlider, er frekk og 100 % elektrisk, og representerer vår satsning på en utslippsfri fremtid. Margot Robbie har en lidenskap for fremtidsorienterte og bærekraftige merker, og støtter Nissans elbilprogram som bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Så spenn deg fast for et spennende samarbeid med Margot Robbie.

Et initiativ for bærekraft

Hos Nissan tror vi på en bærekraftig framtid, og vi er overbevist om at dette bare vil skje dersom vi handler nå. Det er grunnen til at vi leder an i arbeidet med å forme smarte byer og skape en innovativ og bærekraftig framtid. Om vi jobber sammen kan vi skape et bedre samfunn og lede verden inn i en ny tid. Vi oppfordrer alle til å delta i bevegelsen - Electrify the World Nissan Europe går i bresjen for den nye Futures Event-serien

Nissan er tilbake med et nytt og spennende arrangement – Nissan Futures Event! Arrangementet går av stabelen den 2. oktober i Oslo på DogA, Norsk senter for design og arkitektur, og introduserer den neste utviklingen innen mobilitet, samt Nissans visjon om hvordan selskapets biler skal integreres i samfunnet for å gjøre det til et bedre sted.