Spill musikken din, spill som du vil mens du fokuserer på verden med avanserte NissanConnect-funksjoner og -apper. Fra enklere reiseplanlegging via Google Send-To-Car, fra navigasjon til musikk, sikkerhet til lokale søk – det er ingen bedre måte å kjøre på.

NissanConnect – funksjoner

ANDRE NISSANCONNECT-FUNKSJONER

SMARTTELEFONTILKOBLING

Bluetooth®-tilkobling via din kompatible smarttelefon inkluderer tilgang til kontaktlisten din, så det er enkelt å ringe, svare på og avvise samtaler direkte fra underholdningssystemet.

INTUITIVT GRENSESNITT

En antirefleks berøringsskjerm og myke knapper gjør det enkelt å få tilgang til funksjonene du trenger når du er underveis. Harde knapper gir umiddelbart tilgang til de vanligste funksjonene, og således økt hastighet, bekvemmelighet og sikkerhet.

AVANSERT NAVIGASJON

Dynamiske veibeskrivelser inkluderer varsling ved svinger og hastighetsoverskridelser, avkjøringsvisning og filvalgassistanse for sikrere og bedre informert kjøring.

ENDA BEDRE LYD

DAB-digitalradio, nettradio og strømming av musikk via utvalgte apper, Bluetooth®-/USB-tilkobling, Cover Art-skjerm.

HOLD DEG OPPDATERT

NissanConnect gir deg en verden med informasjon i bilen. Interessepunkter, trafikk-, parkerings- og drivstoffinformasjon, samt nyheter og oppdateringer fra sosiale medier.