NissanConnect med smarttelefonapper – andre funksjoner

DIN NISSAN OG SMARTTELEFONEN. I PERFEKT HARMONI.

NissanConnect-appen på smarttelefonen gir deg enkel og praktisk tilgang til et utvalg av apper. Når smarttelefonen er koblet til bilen (via Bluetooth eller USB), kan disse appene betjenes via rattkontrollene, berøringsskjermen eller håndfri ved bruk av talegjenkjenning.

INTUITIVT GRENSESNITT

En antirefleks berøringsskjerm samt øyeblikkelig tilgang til de viktigste funksjonene med et enkelt knappetrykk, gjør systemet enkelt og praktisk foruten å øke sikkerheten siden du fokuserer på veien.

GOOGLE SEND-TO-CAR

Med Google Send-to-Car kan du planlegge dagen før du drar hjemmefra. Alt du trenger å gjøre er å finne reiseruten din og sende den direkte til bilen med Google Send-To-Car (kun utvalgte land), og dermed er du klar til å dra.

AVANSERT NAVIGASJON

Satellittnavigasjon med veibeskrivelser og en rekke funksjoner, som bl.a. varsling ved svinger og hastighetsoverskridelser, avkjøringsvisning og filvalgassistanse, sørger for sikker kjøring.

ENDA BEDRE LYD

Strøm nettradio og musikk ved hjelp av utvalgte apper, eller koble til smarttelefonen via Bluetooth® eller USB for å få tilgang til musikkbiblioteket ditt. I tillegg sørger Cover Art og DAB-digitalradio for å gi deg en enda bedre lytteopplevelse.

HOLD DEG OPPDATERT

NissanConnect med smarttelefonapper gir deg søke-, trafikk- og parkeringsinformasjon, foruten tilgang til sosiale nettverk, nyheter og mer, rett på skjermen. Innkommende meldinger kan leses høyt slik at du kan fokusere på veien.