VILKÅR

Spørsmål Svar
Hva er et VIN-nummer? VIN står for «Vehicle Identification Number» og er et unikt nummer for hver bil. VIN-nummeret finner du på dashbordet helt nede ved frontruten på førersiden av bilen. Den enkleste måten å se det på er å stå utenfor bilen på førersiden og se i hjørnet hvor dashbordet møter frontruten.
Hva er energiøkonomi? Energiøkonomien utgjør forholdet mellom kjøreavstanden og strømforbruket. Jo flere kilometer per kWt og jo mindre kWt per mil, jo bedre energiøkonomi.
Hva er favoritter? (Informasjonskanaler) Dette er en funksjon hvor du kan umiddelbart få tilgang til informasjonskanaler, som f.eks. en kjøreplan.
Hva er en tur? En tur er definert som en reise, som starter når tenningen slås på og slutter når tenningen slås av (én tur er én reise).
Hva er et økotre? Det er navnet vi har gitt treet som vises på økoindikatoren. Det viser ditt bidrag til økologisk kjøring.

KONTO

Spørsmål Svar
Hva er brukernavnet mitt? For NissanConnect EV er brukernavnet ditt det samme som e-postadressen din. Det er unikt for din You+Nissan-konto. Det er gyldig så lenge du har din You+Nissan-konto.
Hva om jeg glemmer brukernavnet mitt? For NissanConnect EV er brukernavnet ditt det samme som e-postadressen din. Hvis du bruker ulike e-postadresser regelmessig, må du se etter den opprinnelige e-postbekreftelsen fra You+Nissan i postkassene dine.
Hva om jeg glemmer passordet mitt? Klikk på "Glemt passordet ditt?" på You+Nissan-forsiden, og følg prosedyren.

LOGG INN

Spørsmål Svar
Jeg ble logget ut av You+Nissan-portalen eller NissanConnect EV-appen. Hvorfor?
Kun 1 enhet kan være logget inn av gangen. Hvis du logger deg på You+Nissan-portalen eller på NissanConnect EV-appen, blir du logget ut av en pågående økt.
Kan jeg logge på flere faner eller enheter med det samme brukernavnet? Du kan kun logge inn på kontoen via nettportalen og appen med en enhet om gangen.

KALLENAVN

Spørsmål Svar
Hva blir kallenavnet mitt brukt til?
Kallenavnet ditt brukes til å identifisere bilen i regionale og globale øko-konkurranser.

E-POSTADRESSE

Spørsmål Svar
Hvorfor mottar jeg ikke e-poster selv om jeg konfigurerte e-postinnstillingene?
Sjekk innstillingene for e-postvarslinger under Tilkoblede tjenester / Varsling.

FJERNKONTROLLER

Spørsmål Svar
Jeg får ikke startet fjernlading.
Hvis en ladekabel ikke er korrekt koblet til, vil ikke fjernladingen virke. Den virker heller ikke når strømbryteren i bilen er på eller hvis du er i et område hvor tjenesten ikke er tilgjengelig.
Kan jeg stoppe fjernladingen fra PC eller mobil? Dessverre kan du ikke stoppe fjernlading fra en datamaskin eller smarttelefon. Hvis du vil stoppe den, fjern kabelen.
Når stopper fjernladingen? Den stopper automatisk når batteriet er ferdigladet. Den stopper også når kabelen fjernes eller når strømbryteren til bilen er på.
Kan jeg starte hurtiglading fra en PC eller smarttelefon med NissanConnect EV?
Det er dessverre ikke mulig. Fjernladingen er kun tilgjengelig for normal lading.
Kan jeg stoppe klimafjernkontrollen fra en PC eller smarttelefon? Ja, du kan stoppe klimaanlegget med Connected Service-dashbordet.
Hvorfor kan jeg ikke starte fjernbetjent klimakontroll? Hvis en ladekabel ikke er korrekt koblet til eller batterinivået blir lavt, vil ikke klimafjernkontrollen fungere. Den virker heller ikke når strømbryteren er på eller hvis du er i et område hvor tjenesten ikke er tilgjengelig.
Når stopper klimafjernkontrollen? Den stopper etter maksimalt 2 timer med ladekabel. Den stopper å bruke batteristrøm etter maksimalt 15 minutter uten ladekabel. Den stopper også når kabelen fjernes eller når strømbryteren til bilen er på.
Kan jeg stille temperaturen med klimafjernkontrollen? Dette avhenger av årsmodellen på bilen, vennligst sjekk om du ser funksjonaliteten i mobilappen.
Kan jeg starte fjernladingen mens klimafjernkontrollen er i gang? Ja. I dette tilfellet blir fjernladingen utført mens klimafjernkontrollen er i gang.
Kan jeg starte klimafjernkontrollen under lading? Ja. I dette tilfellet virker klimafjernkontrollen mens fjernladingen blir utført.
Vil ladestatusen bli varslet selv om den er i hurtiglading? Ja, den vil også bli varslet når hurtigladingen er ferdig eller stopper.
I hvilke situasjoner vil ladestatusen bli varslet utenom når ladingen er ferdig? Den vil bli varslet når ladekabelen fjernes, eller ved strømbrudd.
Hvordan kan jeg stille inn temperaturen i den fjernbetjente klimakontrollen? Du kan justere temperaturen til funksjonene for klimakontroll om bord: Trykk på Zero Emission-knappen > Innstillinger > Timer/fjernstyring – Still inn klimatemp.
Kan jeg stille inn en timer mens klimaanlegget allerede er på? Selv om klimaanlegget er slått PÅ, kan man konfigurere en timer for å aktivere det igjen senere. Dette vil ikke stoppe klimaanlegget hvis det er i gang.
Kan jeg stille inn flere timere? Det kan bare stilles inn én timer av gangen. Hvis du oppretter en ny timer mens en eldre allerede er i bruk, vil den nye timeren erstatte den gamle, og kansellere den.

KJØREJOURNALER

Spørsmål Svar
Kjøreavstanden som vises er forskjellig fra verdien i bilen min.
Det er avstanden etter at kontoen din ble fullt aktivert. Den kan være forskjellig fra den som er i bilen.
Hvordan beregner man CO2-besparelser? Vi vet at vi kan kutte CO2-utslipp ved å kjøre en helelektrisk bil. CO2-mengden som slippes ut ved å kjøre samme avstand med en Nissan PULSAR, en tilsvarende størrelse ICE-bil, beregnes.

MIN KJØRESTIL

Spørsmål Svar
Hvordan bestemmer dere nivået?
Vi fastsetter nivået i forhold til hvor langt resultatet er fra gjennomsnittet. Gjennomsnittet er nivå 3.
Hvor mange oppføringer blir vist? Du kan se de 5 siste oppføringene på mobilsiden. Hvis du trenger mer, må du bruke den vanlige websiden.

SIMULERING AV ELVERDI

Spørsmål Svar
Hvordan beregner man CO2-besparelser?
Vi antar at vi kan redusere CO2-utslipp ved å kjøre en helelektrisk bil. CO2-mengden som slippes ut ved å kjøre samme avstand med en Nissan PULSAR, en tilsvarende størrelse ICE bensinbil, beregnes.
Hvorfor er resultatene som vises, forskjellige fra de faktiske resultatene?
Faktiske priser på elektrisitetsbruk er forskjellig for hver kontrakt. Det avhenger også av timer. Bruk denne tjenesten kun som en veiledning.

REGIONALE RANGERINGER

Spørsmål Svar
Hvordan klassifiserer dere platina, gull, sølv og bronse?
Vi rangerer dem basert på listen over gjennomsnittlig energiøkonomi pr. måned. Platina: Blant de 20 % beste Gull: Blant de 20-50 % beste Sølv: 50–80 % Bronse: mindre enn 80 %.
   

GLOBALE RANGERINGER

Spørsmål Svar
Hva er forskjellen på månedlige, ukentlige og daglige rangeringer?
Hver definisjon er som følgende. Månedlig: Rangeringen er basert på verdien som registreres hver måned. Den viser en kumulativ verdi. Bare energiøkonomien representerer en gjennomsnittsverdi. Ny verdi beregnes i neste måned. Registeret blir oppdatert hver dag slik at du kan se utviklingen.
Det er tre typer rangeringer på PC-siden: Månedlig, ukentlig, og daglig. Hvilke typer informasjonsstrøm er tilgjengelig?
Daglige rangeringer er tilgjengelige.
Hvorfor mottar jeg ikke Global rangering selv om jeg meldte meg på det? Hvis kjøredata ikke oppdateres på mer enn 7 dager, registreres den ikke for daglig rangering. Det tar et par dager å reflektere kjøredataene som er lastet opp.
   
   

GLOBAL ØKOSKOG

Spørsmål Svar
Hva står treikonet for?
Størrelsen på treikonet står for antallet økotrær man har skaffet seg i tre regioner (Nord-Amerika, Europa, og Japan).
Hvordan beregner man CO2-besparelser?
Vi antar at vi kan redusere CO2-utslipp ved å kjøre en helelektrisk bil. CO2-mengden som slippes ut ved å kjøre samme avstand med en Nissan PULSAR, en tilsvarende størrelse ICE bensinbil, beregnes.

LOGG INN FRA SMARTTELEFONEN

Spørsmål Svar
Hva er «Husk meg»?
Når du har konfigurert «Husk meg», trenger du ikke å angi brukernavn og passord hver gang. Denne tjenesten er kun tilgjengelig på modeller med opplastingsfunksjon av individuell gjenkjenningsinformasjon.
Hva er «Husk meg»?
Når du har konfigurert «Husk meg», trenger du ikke å oppgi brukernavn og passord hver gang, men du må fremdeles logge inn manuelt.
Hva er «Hold meg innlogget»? Når du har konfigurert «Hold meg innlogget» på NissanConnect EV-appen, blir du automatisk videresendt til dashbordet. For å fjerne dette valget, må du logge deg ut av appen.

VEDLIKEHOLDSVARSLER

Spørsmål Svar
Hva er vedlikeholdsvarsler?
Vedlikeholdsvarslene vises på dashbordet ditt, innrettet etter de vanlige, planlagte vedlikeholdstidene, basert på kjørelengde. De er bare veiledende, og skal ikke erstatte behovet for å følge den definerte serviceplanen som er basert på tid eller kjørelengde.
Hva må jeg gjøre når jeg får vedlikeholdsvarsler?
Du bør ta kontakt med forhandleren din, og bestille time for kontroll.