NISSANCONNECT EV – DETALJERTE FUNKSJONER

Legg til smarttelefonen din for enda bedre tilkoblet mobilitet

NissanConnect EV-appen for iPhone og Android gjør det enkelt å administrere elbilen din på alle steder hvor du kan opprette en forbindelse. Den gir deg verktøyene du trenger for å kontrollere ladenivået, lade opp bilen, slå klimaanlegget av eller på, kontrollere beregnet rekkevidde, m.m. rett i lommen.

Digital lyd

Få opp spillelisten din og utvalgte strømmetjenester på bilens underholdningsskjerm med få tastetrykk, når du kobler til smarttelefonen din via USB eller Bluetooth.

NissanConnect EV-ruteplanlegger

NissanConnect EV og appens ruteplanlegger gir deg informasjon om ladestasjoner i nærheten av bilen og finner den beste ruten til nærmeste stasjon. Stedene oppdateres automatisk regelmessig, men du kan også laste dem ned manuelt hvis du vil ha den aller siste informasjonen. Hvis det en sjelden gang skulle skje at ladenivået er lavere enn 15 %, laster systemet ned de nærmeste ladestasjonene og viser deg automatisk veien til en stasjon. 

Kjørehistorikk

Kjørehistorikken hjelper deg med den daglige kjøringen ved å vise deg ulik informasjon som energiøkonomi og kjøreruter (lastes opp hver dag), i tillegg til kjørestil og strømforbruk. Du kan bruke denne informasjonen i din fremtidige kjøring.

Rangering

Sammenlign resultatene dine, basert på en rekke kriterier, med sjåfører over hele verden. Resultatene vises pr. dag, måned og uke. Registrer deg for å delta i World Rankings og gled deg over den vennskapelige konkurransen!

Virtuelle økotrær

Se hvor mange økotrær som er kjøpt og hvordan de som kjører elbiler fra Nissan bidrar til å redusere CO2-utslipp i ditt land og rundt om i verden.

Vedlikeholdsvarsel og påminnelse

Motta vedlikeholdsvarsler i nettportalen til You+Nissan og NissanConnect EV-appen når tiden for service nærmer seg.

Ladepåminnelse

Lagre de ladepunktene du bruker mest, så vil bilen fortelle deg når du er i nærheten av de lagrede interessepunktene og minne deg på å lade.

Varsel: Batterivarming start/stopp

Bli varslet når batterivarmeren aktiveres.