ANDRE CARWINGS-FUNKSJONER

LEGG TIL SMARTTELEFONEN DIN FOR ENDA BEDRE TILKOBLET MOBILITET

NissanConnect EV-appen for iPhone og Android gjør det enkelt å administrere  ​elbilen din. Den lar deg kontrollere ladenivået, lade opp bilen, slå klimaanlegget av eller på, kontrollere beregnet rekkevidde, m.m. på smarttelefonen din.

DIGITAL LYD

Få opp spillelisten din og utvalgte strømmetjenester på bilens underholdningsskjerm med få tastetrykk, når du kobler til smarttelefonen din via USB eller Bluetooth.

MER EFFEKTIV KJØRING

Med detaljert informasjon om batteribruk, kjøreeffektivitet, rekkevidde, m.m. holder bilen deg informert under turen, slik at du får flere kilometer ut av hver lading.

CARWINGS RUTEPLANLEGGER

CARWINGS og systemets ruteplanlegger gir deg informasjon om ladestasjoner i nærheten av bilen og finner den beste ruten til nærmeste stasjon. Stedene oppdateres regelmessig, men du kan også laste dem ned manuelt hvis du vil ha den aller siste informasjonen. Hvis det en sjelden gang skulle skje at ladenivået er lavere enn 15 %, laster systemet ned de nærmeste ladestasjonene og viser deg automatisk veien til en stasjon.

KJØREHISTORIKK

Kjørehistorikken hjelper deg med den daglige kjøringen ved å vise deg ulik informasjon som energiøkonomi og kjøreruter (lastes opp hver dag), i tillegg til kjørestil og strømforbruk. Du kan bruke denne informasjonen i din fremtidige kjøring.

RANGERING

Sammenlign resultatene dine, basert på en rekke kriterier, med sjåfører over hele verden. Resultatene vises pr. dag, måned og uke. Registrer deg for å delta i World Rankings og gled deg over en vennskapelig konkurranse mellom elbileiere!

VIRTUELLE ØKOTRÆR

Se hvordan eiere av Nissan elbiler bidrar til å redusere karbonutslippene i ditt land og rundt om i verden, ved å sammenligne utslippene med antall trær som er nødvendig for å absorbere samme mengde CO2.