Assistanse- og sikkerhets- teknologi

Teknologi som gjør hver kjøretur smartere, enklere og som kan trå til for å hjelpe deg.

Desto mindre tid man ser bort, desto bedre.

10,8’’ Head-Up Display [3]

Se det du ønsker å se, uten å ta øynene bort fra veien. Du kan også tilpasse head-up-displayet i nye Nissan Qashqai til å vise hastighet, navigasjonskart, trafikkskiltgjenkjenning, infotainment med mer.  

Nissan QQ Detail interior dashboard
Nissan QQ frontrutevisning

Desto mindre tid man ser bort, desto bedre. [3] [4]

Ikke ta øynene av veien.  Frontrutevisningen i Nissan QASHQAI kan tilpasses og viser hastighet, trafikkskilter, navigasjonsveiledning, underholdning og mer. 

[1] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøtte-funksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/

[2] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler og kun på biler med automatgir.
ProPILOT Assist er en avansert førerassistanse-teknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt).
Navi-Link støtter trafikkskiltgjenkjenning, men det kan forekomme at systemet ikke oppdager og leser alle trafikkskilt under alle forhold. Sjåføren må følge med på alle trafikkskilt og overholde trafikkreglene.
Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og ha kontroll over bilen til enhver tid. Mer informasjon finnes i brukerhåndboken.

[3] Head-up-enheten er en praktisk funksjon som viser viktig informasjon i frontruten, slik at du har dem i synsfeltet samtidig som du kan holde full oppmerksomhet på veien

[4] Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg)

[5] Systemet oppdager ikke små gjenstander under støtfangeren og kanskje ikke gjenstander nær støtfangeren eller på bakken.

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg (mot en ekstra kostnad).